fredag 27. januar 2017

27.01.2016

27.januar 2016 klokken 03:39 ble en nydelig gutt født på Ullevål sykehus. Han fikk hjertet mitt til å sprenge av kjærlighet fra første sekund. Endelig var han en del av vår familie. Vi hadde lengtet så lenge!


I dag er du 1 år, lille venn. Du er en fantastisk gutt. Rolig, bestemt, alltid glad, sjarmerende og med en god dose humor. Vi elsker deg mer enn ord kan beskrive. Det er ingen tvil om at du er hele familiens midtpunkt. Du har to storesøsken som forguder deg! I dag er du et helt år gammel, og mamma må innrømme at jeg kjenner på følelsene nå. Du og dere vokser opp så alt for fort, og det eneste jeg kan gjøre er å holde meg fast i svingene og følge med dere på veien. Lille babyen min, jeg er så stolt av deg. Gratulerer så mye med dagen, Max!

Max - Maxi - Lillebøll - NuskeTusken - Lillebror 

Et kjært barn har mange navn. 


Vi startet dagen med å feire 1 åringen vår. Max våkner alltid når resten av huset våkner. Enten om det er klokka syv eller klokka ti. Med én gang han hører en liten lyd, så kvitrer han til i senga. I dag var selvsagt intet unntak. Vekkerklokken ringte, og før jeg omtrent rakk å reagere, hørte jeg gledeshyl fra naborommet. Da gikk jeg inn og ønsket han en god morgen, mens Nicklas hentet søsknene. Vi måtte jo synge sang. En forvirra 1 åring satt i senga si og skjønte ikke bæret når gjengen kom inn med flagg, kake, levende lys og gave. Så mye action tidlig på morgenen a gitt. Teo og Mia synes det var hysterisk morsomt å se ansiktet hans, som var helt klart formet som tidenes spørsmålstegn. Vi fortsatte festen på kjøkkenet, med muffins før frokost og lek på gulvet. Han forstår naturligvis ikke stort, men tradisjon er tradisjon, så feiring må til. Så lenge han får oppmerksomhet og kjærlighet, så er han verdens gladeste gutt, og det er jo en selvfølge hver dag - men i dag var han uten tvil hovedpersonen gjennom hele morgenen :)

Ingen kommentarer: