torsdag 26. januar 2017

Året for action

Arenaen var fullstappet med glade mennesker. De danset på tribunen, lot flaggene svaie og alle hadde et stort smil om munn. Jeg så ikke én eneste person som ikke smilte. If it doesn´t make you smile - change it. Jeg gikk med den hvite og rød hockeytrøya mi, og kjente sakte men sikkert at hårene reiste seg på hele kroppen. Dette var stort. Mye større enn hva jeg hadde klart å forestille meg i forkant. Et halvår i forkant hadde jeg kvalifisert meg til reisepenger på 8000 kroner. Nicklas og jeg ønsket å bruke dem på dette. Denne langhelgen i London. Nå var vi plassert i O2 arena, og stemningen var til å ta og føle på. 

Jeg har en sperre i meg som gjør det vanskelig for meg å la meg rive totalt med. Jeg gynget derfor forsiktig fra side til side, med flagget i hånden, mens jeg sto godt plassert i mine trygge sko; for noen kjent som den berømte komfortsonen. Ved jevne mellomrom hvisket jeg i øret til Nicklas hvor sinnsykt dette var. Ellers gikk smilet mitt rundt. Fellesskapet, stemningen, takhøyden... Jeg kan ikke beskrive det. Det må bare oppleves!

I London Mai 2014

På VIP-tribunen satt alle menneskene som hadde gjort en så god jobb at de hadde fått denne reisen påspandert, blitt innlosjert på et av London sine fineste hoteller, fraktet til arenaen og fått attpåtil godt over 10 000 kroner på et eget visakort, som de kunne bruke på hva de ville. Jeg la merke til på facebook at ganske mange av dem hadde kost seg på shopping dagene i forkant av eventet. "Tenk å få et eget visakort med så mye lommepenger på da, Nicklas", sa jeg, mens målene for det kommende året ble tydeligere for meg. De samme menneskene var oppe på scenen i løpet av eventet. For å hente ut sin del av overskuddet. Hvert år gir nemlig Forever Living ut 72% av overskuddet til sine forhandlere. Det var snakk om svimlende summer. Summer som forandrer tilværelsen til enhver person totalt! Chairmans bonus - for en bragd å oppnå noe slikt. Jeg ønsket det så sterkt, men hvordan skulle lille meg klare noe sånt? Hvis jeg fortsetter å jobbe, klarer jeg det om noen år. Slike tanker fór gjennom hodet mitt under eventet. Kan dem, så kan jeg også - en vakker dag. 


Eventet ble avsluttet med at neste års reise ble presentert. Hvor ville neste års sjekker bli delt ut? Det var høy musikk på arenaen, masse lys, flammer og et heidundranes show. SINGAPORE sto det på storkjermen. Jeg hoppet opp og ned, og ropte ut at jeg gledet meg til Singapore neste år. Jeg overbeviste til og med Nicklas om at jeg oppriktig trodde vi skulle reise dit. Inni meg sa stemmen min noe helt annet. Du har ikke sjans. Du har ikke sjans. Det er litt over et halvt år igjen av kvalifiseringsåret. Du har ikke sjans. Dette var ord jeg aldri sa høyt. Ikke til en levende sjel.

Skal man velge å stole blindt på pessimisten på den ene skulderen? Han som alltid prøver å dra deg ned? Eller skal man knipse denne figuren av skulderen og satse stort? Jeg valgte å gjøre det sistnevnte. Jeg satte opp en plan, involverte kollegaene mine, vi delte mål, vi bestemte oss for at alle skulle klare målene sine for dette året, vi giret opp stemningen og vi jobbet fokusert. Hva ble resultatet? I September hadde jeg kvalifisert meg til luksusreisen til Singapore og i Oktober hadde jeg kvalifisert meg til chairmans bonus. 13 måneder etter at jeg startet opp som forever business owner. Hva skjedde med resten av kollegaene mine som var med på denne reisen? De nådde også målene sine. Ei av dem kvalifiserte seg til chairmans bonus etter kun 9 måneder som fbo. Noe skjer når man bestemmer seg. Alle var vi småbarnsforeldre med tilsynelatende fulle timeplaner ved siden av. 

I Singapore April 2015

Jobben vi la ned dette halve året kan vi høste av enda. Slik fungerer det i vår jobb. Nå har jeg vært en forever business owner i over tre år, og jeg har sett med egne øyne hva folk kan oppnå når de først bestemmer seg. Jeg har sett så mange drømmer gå i oppfyllelse. Jeg har sett så mange mennesker som har hatt mulighet til å levere oppsigelse og jobbe fulltid med det dem (og jeg) ser på som drømmejobben. Det er stort. Det er stort å være en del av dette - og vår reise har så vidt begynt. 2017 blir et fantastisk år! :)

På James Bond-fest i London 2014

Takk for alt jeg har fått oppleve til nå. Mine kjære kollegaer, dere gjør livet til en fest!

Ingen kommentarer: