mandag 23. januar 2017

Fjols til fjells

I helgen koblet jeg helt av, og tok en velfortjent frihelg med kjæresten min. Hvert år har Grundig en årlig firmafest på Hafjell, og av ulike årsaker, som for eksempel syke barn, har jeg aldri fått deltatt. Det var derfor hyggelig at vi fikk muligheten til å reise sammen i år. På hengende håret vel og merke. Max var litt pjusk gjennom hele forrige uke, så jeg måtte gå noen runder med meg selv før vi pakket bagen og dro. Heldigvis tok formen hans seg raskt opp!


Jeg tok med meg en bok opp på fjellet.. Det var det ingen grunn til da, haha. Det var mye på timeplanen, og når lørdagen var satt av til akkurat det du selv ville, prioriterte vi en skitur på Hafjelltoppen i helt nydelig vintervær. Som jeg lengter etter en hytte her! Det var fest og morro hele helgen, og jeg kan ikke akkurat skryte av oppladede batterier, men jeg kan si at vi hadde en utrolig fin helg, med herlig reisefølge. Gøy å bli litt kjent med kollegaene til Nicklas :)

Alt var gjennomført fra punkt til prikke, takhøyden var stor og stemningen var god. Jeg liker å se at lederne i firmaet også slår ut håret, er jordnære og helt på nivå med de ansatte. Jeg tror en litt laidback stemning bidrar til et bedre arbeidsmiljø med mindre klasseskiller. Work hard, play hard, ikke sant? Uansett, på fredag var vi på Lodgen der god mat ble servert og fest til langt på natt. I skikkelig afterski-stil. Rumpeakebrett lå klare for turen hjemover, og vi kastet oss nedover slalombakkene på dette lille brettet. Herregud, jeg hadde glemt hvor gøy det er å ake! Skal sies at jeg var livredd da. Det gikk så sinnsykt fort, og jeg tror jeg fikk 1/3 av snøen på Hafjell i ansiktet. Sånn er det når man tar beina nedi bakken i håp om å bremse farten. Det var umulig å bremse kunne jeg raskt konkludere med.

På lørdagsmorgen i 5-6tiden lå jeg og blomstret i senga. Jeg sover så sinnsykt dårlig når jeg sover borte fra barna, ironisk nok. Bortsett fra i Hellas da.. Den senga var så god at jeg aldri har sovet bedre. Uansett, helgen bød ikke på mye søvn, men jeg hadde det veldig gøy. Resten av lørdagen gikk med til skitur, afterski med Grundig-gjengen på Gaiastova, før vi avsluttet med middag og fest i penatrekk. Denne kvelden endte forøvrig med limbokonkurranse, og jeg hadde helt glemt hvor god jeg er, haha. Jeg vant hele sulamitten, så i dag kan jeg nyte ekstreme rygg-og nakkevondter. Jeg er støl som jeg aldri før har vært. Stiv som en påle! Limbo var helt sikkert et lekkert syn i kjole... Stay classy, og alt det der!

Nå er mandagen godt i gang her hjemme, og det var skikkelig deilig å komme hjem i går ettermiddag. Borte bra, men hjemme definitivt best. En helg borte får meg til å sette enda mer pris på hverdagslivet med barna og alt som hører med av rutiner, gjøremål, gleder og utfordringer. Det minner meg på at alle foreldre trenger slike helger. En helg til å slå ut håret, gå på skitur med kjæresten, lade batteriene - ja, hva som helst egentlig, så lenge man unner seg litt fri-og egentid :) 


Mandagen er ikke blå her i hus, men den planlagte treningsstarten på uka utsetter jeg til i morgen ;) I kveld står venninnetid på min timeplan, og mens venninner legger barn skal jeg holde webinar på Julie sitt soverom. Work from anywhere ;) Tid med venninner er så viktig, og vi er et lite knippe jenter som prøver å treffes hvertfall én kveld i måneden. Da må man prioritere det, og heller tilpasse den sjeldne gangen jobben kommer i veien, slik som nå da webinaret var satt opp for flere uker siden. Alt går :) Lag deg en fortsatt fin dag!

Ingen kommentarer: