tirsdag 31. januar 2017

Let´s talk about the wedding


Det har ikke blitt så mye brullupsprat her på bloggen, men det er fordi jeg ikke heeelt vet hva jeg skal skrive om? Er det rart? Jeg tror jeg tar det ganske lugnt så langt i forhold til mange andre bruder, og satser også på at jeg klarer å holde roen helt fram til den store dagen. Jeg er ikke den bruden som flyr ned bryllupsmesser og bruker lang tid på hver eneste avgjørelse. Kanskje jeg går glipp av noe, hvem vet? Men jeg har ikke prioritert det. Jeg (vi) vet hvordan vi ønsker å ha det sånn ca, og i mellomtiden henter jeg en del inspirasjon fra pinterest. Nå har jeg dog begynt å kjenne på at jeg stresser over at jeg ikke stresser, hvis dere skjønner hva jeg mener? Burde jeg være mer stressa?

Ting som er i boks:
Bryllupsdato (19.08.2017)
Kirke (Rygge kirke)
Prest (en lokal ung prest fra Tomter som døpte Max)
Festlokaler (Støtvig hotell)
Gjesteliste
Underholdning
Fotograf
Brudekjole
Solosang i kirka og sang til brudevalsen (sistnevnte stresser vi litt over)
Toastmaster (en god kollega)

Invitasjonene er bestilt og hun som skal lage dem for oss har en dato der de skal være klare. Det blir ikke masse rosa, sløyfer og blonder, men det blir... Vel, dere får vente å se :) Neste uke skal vi smake på bryllupskaken. En litt utradisjonell variant vel og merke, men for meg er det det aller viktigste at den er GOD. Brura må like kaka, og der er jeg kresen! Jeg er i kontakt med en blomsterdekeratør i disse dager, og nå grubler vi oss fram til hvordan brudebuketten og borddekorasjonene skal se ut. Jeg trodde jeg visste hva jeg ønsket her, men etter daglig inspirasjon på pinterest begynner jeg å bli litt mer usikker. Mitt motto er uansett; det enkle er ofte det beste. 

Jeg har altså full oversikt over alle "store" ting som må fikses, men hva med alle småting? Der er jeg litt mer usikker. Ønskeliste, pynt til kirken (hva er vanlig?), sko og tilbehør til bruden, hår og make-up, antrekk til barna (Mia og jeg har funnet brudepikekjolen, nå må jeg bare bestille den), og alle disse små detaljene som utgjør en forskjell... Hva har jeg glemt? Det må være noe superviktig?

Nå begynner det virkelig å nærme seg, og fremover vil utgiftene løpe ut av kontoen. Brått er den store dagen her, og jeg må si at jeg gleder meg utrolig masse. Samtidig er jeg veldig spent. Del gjerne deres erfaringer i kommentarfeltet :)

2 kommentarer:

Silje Andersen sa...

Så deilig at du kan være avslappet til dette. Jeg trudde jeg også ville være rolig og ha kontroll. Null stress. Men der tok jeg feil. Altså typ for 2 uker siden fikk jeg panikk.. men nå er mye gjort og mye er også delegert bort til heldige bryllups planleggere:)
Små ting du ikke nevnte feks: gifteringer, kake/candy bord, photobooth, musikk, underholdning til gjester, mens dere tar bilder..
Masse lykke til i planleggingen, og kult at det blir rygge kirke:)
Snart er vi begge gift😂

Monica Jensen sa...

Nå er din dag litt nærmere enn min, så vi får se hvordan jeg tar det når det nærmer seg :P

Takk for påminnelsene :D Gifteringene er valgt ut, kakebordet er bestemt og bestilles neste uke, musikk er avtalt med de som skal stå for kveldens underholdning, photoboot står på listen (hvor får man alt man trenger til dette?)... DA ser det ikke ut som jeg har glemt noe livsnødvendig foreløpig, haha!

Er dere i rute nå? :) Det blir såå koselig å gifte seg! Masse lykke til med videre planlegging <3