mandag 30. januar 2017

Monday mood

For en helg! Dagen i dag går med til å fordøye alle inntrykk og legge planer for resten av uka. En slik helg er helt fantastisk, men jeg er ikke så flink til å hvile mellom slagene, og det kjennes på kroppen i dag. Da er det godt å kunne legge beina på bordet og starte uken rolig. For min del starter uken med Dave O´Connor på ørene. Jeg er så heldig å bli daglig veiledet av en av verdens beste mental coacher. Mindset har så utrolig mye å si for hvordan du har det og hvordan du tar det, som igjen er helt avgjørende for hva slags resultater jeg vil oppnå. Han har coachet verdens beste forever business owners, og nå får altså lille jeg æren av å bli coachet av han. En time med han koster flere titallstusen, men det er selvsagt ikke det jeg betaler, så dette er virkelig en once in a lifetime opportunity for meg!

Helgen var som nevnt helt fantastisk. Jeg var oppe på scenen og fikk min anerkjennelse for jobben jeg gjorde i 2016. Et av målene mine var å bli Top Builder i Norge. Dette målet oppnådde jeg. I går ble jeg feiret som Top Builder nummer 2 i hele Skandinavia på scenen foran flere tusen mennesker. Tittelen Top Builder betyr mye for meg, for den er et bevis på at jeg hjelper teamet mitt opp og fram mot deres mål og at vi sammen skaper gode resultater. Det er utrolig hva man oppnår når man bare bestemmer seg for å klare det. Igjen; mindset, folkens!


Nå er jeg tilbake til hverdagen igjen med barna, og det er så himla godt. Nå skal vi ikke ut på reisefot igjen med det første. To helger borte fra barna kjennes i hjertet. De har storkost seg, men nå trenger vi alle sammen det stabile familielivet vi er så vant til å ha. 

Ertekoppen Teo med glimtet i øyet som vet å terge søsteren sin maksimalt hver gang han kjeder seg. Rotekoppen Mia som på merkelig vis klarer å rote i hele huset på én gang. "Mia, ikke rot ut alt nå, for nå skal vi snart i barnehagen." - Jamen, pappa, jeg skal bare.... og svisj så slo bomben ned i huset. Hver dag altså. Jeg blir helt fascinert, haha. Morroklumpen Max som har oppdaget smaken av kaviar, til pappaens fortvilelse. I dag spiste Max og jeg lunsj sammen. Kaviar og egg. Nam nam, sa den lille gutten mens han gomlet i seg. Etterpå ble han vasket, men pappaen taklet ikke lukten fra munnen hans, så han brakk seg og leverte han i mine armer. "Fiks dette, for det lukter helt grusomt!" En tannpuss senere var mye gjort, men konklusjonen av reaksjonen var at det blir kaviar og egg til lunsj hver dag fremover ;)

Neida, så livet er ganske fint dere. Vi koser oss! :)

1 kommentar:

Marthe sa...

Gratulere så masse med tittelen, Monica! Jeg lar meg stadig imponere over hva du får til :) Det er absolutt ikke alle forunt å kunne smykke seg med en slik tittel - attpåtil med tre små barn! Tar av meg hatten :)