torsdag 26. januar 2017

Når dagen starter på feil bein


I går sto jeg opp på skikkelig feil bein. Skamtrøtt og lei. Jeg hadde kun meg selv å skylde på, for natten i forveien la jeg meg alt for sent. Breaking bad skjedde. I tillegg lå jeg våken og vrei meg alt for lenge og funderte på hvordan jeg kunne løse alle verdens katastrofer eller noe. Jeg er så håpløs. Hjernen min trenger virkelig en real timeout i ny og ned! Uansett, dette resulterte i at jeg var pottesur og kjempetrøtt når jeg våknet dagen derpå. Jeg prøvde å skjule det for barna, men Nicklas trengte bare å se på mitt dødelige blikk for å forstå at Monica ikke var i rette humør til å køddes med denne morgenen. Jeg tok på meg treningsklærne og dro avgårde like over klokken ni. Hva gjør man når man er i dårlig humør? Man sørger for at endorfinene får bruse litt. Da blir man automatisk i bedre humør. Det løftet dagen og humøret mitt betraktelig heldigvis!

Etter en styrkeøkt på Tirsdag, en styrkeøkt i går og en caridoøkt i går kveld, har jeg valgt å ta meg fri i dag. Restitusjon. I tillegg så har jeg hovne lymfer og kjenner at en forkjølelse ligger på lur. Ikke overraskende, med tanke på at hele gjengen her hjemme har vært rammet av det samme. Dagen i dag har derfor blitt brukt til å lade batteriene og ikke minst ha hjemmekontor. Det er en del arbeidsoppgaver som skjuler seg i kulissene når man driver eget AS, spesielt på starten av året. Jeg burde gjort det, men det har jeg utsatt i dag. Nicklas og jeg får ta det senere, for på denne fronten er nemlig han en god og nøvendig bidragsyter. Jeg har i stedet valgt å prioritere en del av jobben som gjør meg ordentlig glad; målsetting, planlegging og jobbe med kollegaer via nettet for å hjelpe dem ett skritt nærmere deres mål. Sånt gir meg energi. Dagen i dag har med andre ord vært meget deilig og behagelig. Jeg elsker mine varierte hverdager, som jeg kan fylle med det kropp og sinn føler for og trenger den aktuelle dagen :)

Hver Torsdag har vi Mia-Max-og Mammatid, mens de to andre er i håndballhallen. Vi fikk bakt muffins til morgendagens bursdagsbarn. Da Teo kom hjem senere, ventet en ny bakerunde, for han ville jo også bake til Max. Nå har vi muffins nok til hele nabolaget ;) Kjæresten er i skrivende stund hos en kompis og ser kamp, og jeg skal pakke før en spennende helg i Gøteborg. Hvilke kjoler skal jeg svinge meg i denne helgen mon tro? Egentlig skulle jeg vært i Gøteborg allerede i kveld, for å delta på Key Platinum sitt første møte. Champagne, deilig middag, inspirerende mennesker og gratis hotellovernatting. I stedet er jeg hjemme, for i morgen er det en stor dag. Vår deilige Max fyller 1 år, og det kan ikke mor gå glipp av. Det skal feires med brask og bram på morgenkvisten, før vi skal feire med hele familien neste helg. Åh, jeg blir så sentimental når jeg tenker på hvor stor han er blitt. I mine øyne ser han fortsatt ut som en nyfødt liten bebis. Jeg kan virkelig ikke huske at de andre to var små når de fylte 1 år :)

Nå skal ansiktsmasken på, fotbadet frem og så skal jeg pleie meg selv litt, før jeg skal pakke og legge meg. Denne husmora er så uendelig sliten nå, og batteriene trengs å lades. Klem til deg**

2 kommentarer:

Anne Linn sa...

Fin blogg! Syns du er flink jeg! Vet åssen de trøtte og "døde" morgenene kan være! Kos deg i helga da :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk <3 :)