søndag 29. januar 2017

Weekend i Gøteborg

Nicklas og jeg har tilbrakt helgen i Gøteborg sammen med mange gode kollegaer og venner. Scandinavian Gathering er Forever sitt største event i Skandinavia, og det er definitivt noe man ønsker å få med seg. Fantastiske forelesere, tonnevis med inspirasjon, god stemning og festligheter. Hvert år så kan vi kvalifisere oss til denne helgen, der vi får alt betalt - fra inngangsbilletter til hotell og lommepenger. Det er deilig å få påspandert slik luksus, som ikke er en vane for folk flest. Helgen levde som vanlig opp til forventningene! 

Meg sammen med to av mine teamledere, Tina og Mari

Noe sliten etter en flott helg er jeg, men også enda mer klar for hverdagen igjen. Det skal bli godt med Mandag nå! Jeg er takknemlig for at jeg har den jobben jeg har, med et profesjonelt og dyktig crew i ryggen som jobber på kontoret vårt like utenfor Gøteborg med å sørge for at alt ligger til rette for at vi skal gjøre en best mulig jobb, med alt det nødvendige materialet og inspirasjonen vi trenger for å oppnå våres mål. Dere er virkelig unike, og jeg kan ikke få takket dere nok. Nok engang leverte dere et helt fantastisk arrangement, der ingenting ble overlatt til tilfeldighetene. Bravo!

Nå er det natta fra denne kanten. Borte bra, men hjemme best. Batteriene skal lades før en ny, fin uke sparkes i gang. God natt :)

2 kommentarer:

Benteelills sa...

Kjempe herlig Monica :) Dette hadde du virkelig fortjent :) Målet til neste år er og kvalifisere meg til denne helgen :)

Monica Jensen sa...

Det er jo en challenge gående nå, der man kan få en lignende helg i Juni, så jeg anbefaler deg absolutt å jobbe på for den. Det blir en like flott helg det :D Lykke til <3