torsdag 23. februar 2017

Den følelsen


Åh herregud, så godt det var å komme hjem nå. Da tenker jeg ikke bare på bilturen vår hjem fra fjellet (ref. snapchat). Jeg sikter til den gode følelsen som tok over hele kroppen i det jeg kom inn døren her hjemme. Home sweet home. Det var som om energien økte med noen hakk. For en deilig følelse!

Jeg elsker å reise og oppleve nye ting, men samtidig lurer jeg på om noe av gleden ved å reise er følelsen jeg får når jeg kommer hjem igjen. En påminnelse om hvor utrolig godt jeg trives i hverdagen. Borte bra, men hjemme best, eller hva? Jeg synes leggerutiner på barna er gull verdt, for det igjen gir uthvilte barn på morrakvisten. Ikke minst sover de alltid best i sine egne senger. Jeg får hvilepuls og lave skuldre når jeg tilbringer tid i stua vår, og jeg elsker å våkne opp på det lyse, men lune soverommet vårt. Jeg elsker å jobbe, jeg koser meg mens jeg pusler med husarbeid og jeg setter enormt pris på alle måltidene vi spiser sammen som familie i hverdagen. Frokosten rundt kjøkkenbordet og middagen rundt spisebordet. Jeg elsker kaffen på senga, barna som varmer seg under dyna mi, alenetiden på badet og butikken med mine favorittprodukter som befinner seg i første etasje i huset vårt. Jeg elsker å trene, ha fokus på kosthold som gjør godt for kroppen og kjenne at jeg får det bedre for hver dag som går. Og dere... Jeg synes det er godt når barna er på skolen og i barnehagen, slik at jeg kan ha fokus på andre nødvendige ting som jobb og trening på dagtid. Ikke minst så vi kan savne hverandre litt, og dermed ha deilige ettermiddager sammen med god stemning fordi ingen har rukket å bli lei av hverandre. Det er alltid godt med ferier. Masse tid sammen. Oppleve nye steder. Leve uten å se på klokka og få et avbrekk fra hverdagslivet, men det er tross alt hverdagen det er mest av - og jeg er veldig glad for at jeg trives minst like godt med den. Hver dag har hver sin sjarm :)

Ingen kommentarer: