mandag 13. februar 2017

Den herlige balansen

Jeg er i en alder der mange av mine venninner får barn. Noen får tredjemann, noen får andremann og noen har så vidt startet på morsrollen med førstemann. Det vil si at mange av mine venninner er for tiden hjemmeværende mammaer i barselpermisjon. Jeg har ikke vært i barselpermisjon siden våren 2016, men jeg synes det er utrolig koselig å være med på barselkosen. Det synes Max også. Så innimellom har jeg lånt med meg Max og tilbrakt dagene med venninner. Jobb har blitt lagt igjen hjemme, og kjæresten har hatt fridager til å trene og gjøre det han ønsker. En herlig balanse i hverdagslivet. 

Fineste guttaboys; Max og Marius

På fredag tok vi en spontantur til Live som nettopp har født sin tredje gutt. Gleden Max viser når han ser andre på nesten samme størrelse er prisløs. Det er ingen tvil om at han gleder seg til flere slike dager, og fra mars av så vil det selvsagt bli mange dager med "barsel"-kos. Ragnhild og Marius var også med. Å få oppleve denne tiden med sine nærmeste venninner er ordentlig fint, og jeg er glad for at jeg får ta del i den til tross for at min barselpermisjon er vel overstått. 

Vakre lille Ulrik
Marius-kos

Her startet forøvrig uken med et friskt pust. Masse energi, en deilig bein-og brystøkt på Stamina, en rolig gutt som utforsket barnepassen, en knallgod lunsj, godt humør og nå jobb før ettermiddagen sparkes i gang. Perfekt start på uka. På timeplanen for resten av uka står flere møter, trening og ikke minst prøvesmaking av bryllupskake. Jeg er så utrolig fornøyd med både blomsterdekoratøren og bakeriet vi har valgt for den store dagen vår. Det lønner seg å bruke lokale. Flere tusen kroner spart i forhold til hva som var budsjettet. Det kommer alltid godt med når man planlegger bryllup. Ting har en tendens til å koste flesk bare man nevner bryllup ;)

Sola skinner, folkens. SMIL! Vi sees plutselig!