tirsdag 28. februar 2017

Det nærmer seg


Jeg vet det er mange måneder igjen, men sommeren flyr avsted så raskt og mye må være på plass og betales allerede i Juni, så nå føler jeg virkelig at bryllupet nærmer seg. Jeg vil så gjerne vise dere alt. Åh, som det klør i fingrene! Samtidig vet jeg ikke hva som er "innafor" å vise fram før den store dagen? Så jeg lar være enn så lenge. En ting er i hvertfall helt sikkert; alt som brudgommen ikke skal se før vielsen, får han heller ikke se. Brudekjolen holder jeg for meg selv helt fram til bryllupsdagen, selvsagt!

I dag har vi hatt toastmasteren vår på lunsj. Barna skal være med oss gjennom hele dagen, men blir hentet når vi setter oss til bords. Det er ikke invitert noen andre barn, og vi ønsker å ha en løs og ledig feststemning gjennom kvelden, så derfor er den forbeholdt voksne. Jeg tror barna raskt hadde kjedet seg under middagen uansett. Allikevel så er jo dette en dag barna virkelig ser fram til, og toastmasteren vår er veldig opptatt av at de skal bli sett og ha det gøy mellom vielsen og middagen. Det er den tiden vi gjerne er opptatt med fotografering. Det er så godt å ha en toastmaster som tar bekymringer fra mine skuldre og er vant til å arrangere og gjennomføre store begivenheter - og ikke minst så vet jeg at hun og familien vår ordner så barna vil få det helt kanon den tiden de er med. Det betyr alt. Det er jo også en stor dag for dem, og mine største bekymringer for dagen omhandler faktisk dem. Ikke at de skal bråke i kirka eller løpe rundt. Gjør dem det så er det helt greit, for det er oss, det er slik livet vårt er nå. Jeg er mer bekymret for hvem som skal ta vare på dem, hvordan de har det og hva de skal finne på - for kjenner jeg meg selv rett så vet jeg at hodet mitt er på litt andre steder den dagen, spesielt før vielsen. Her har dere den eneste grunnen til at det er mer praktisk å gifte seg før man får barn, haha. Bare det å finne barnevakt for kvelden/natten har gitt meg søvnløse netter!

Nå har mange ting falt på plass. Blomsterdekoratøren er booket, og hun vet akkurat hva vi (les: jeg) ønsker. Hun pynter også alt for oss. Helt perfekt! Kaker er smakt på, og skal straks bestilles. Små detaljer til bryllupsfesten er på plass, og jeg har kjøpt både skoene jeg skal ha på meg på den store dagen og "something blue". I tillegg er brudepikekjolen i hus og når Mia så den hoppet hun opp og ned, mens hun ropte ut "Jippi, jippi!". Haha, som hun gleder seg til å være brudepike. Alle små jenters store drøm! Nå gjenstår antrekk til guttaboys og frisør - og ellers tror jeg det meste er på plass egentlig. Foruten om det som må ordnes i siste liten da. Det er jo en del det også. Regner med uka før bryllupet kan bli en smule hektisk ;) 

Note to self: Ikke bli en bridezilla! 

Det var dagens tanker, haha. Nå har jeg huset for meg selv, stearinlysene er selvsagt tent og jeg skal kose meg med litt hjemmekontor. Å ha hele huset for meg selv nå var ikke dumt! Hello kaffe, musikk og macbooken :)

Ingen kommentarer: