mandag 20. februar 2017

Født med ski på beina

Det er skikkelig deilig påskevær her på fjellet. Det er helt herlig å være ute i finværet og nyte vinterparadiset. I dag har vi vært på skitur. Oss fem. Max i pulken og Mia og Teo på ski. Alle ved godt mot, med humøret på plass. Max sovnet etter to minutter, Teo spant avgårde i full fart og Mia var superflink med tanke på at dette var hennes tredje gang med ski på beina. Vi gikk ca 2 km før vi tok et vaffelstopp. Da kunne barna nesten ikke vente med å komme seg ut i skiløypa igjen!


Hjemover var det omtrent bare nedoverbakker, og 3åringen gledet seg enormt til å sette utfor disse bakkene. Dessverre så bød det på litt flere utfordringer enn hun så for seg, og brått gikk lufta helt ut av ballongen. Da var det fint at lillebror hadde plass i pulken, så på hjemturen satt de begge to godt plassert i den. Den ene med et smil om munn, mens den andre vrælte for full hals. Vi møtte mange foreldre på veien som lo godt og påpekte at de også hadde vært der før. Vi lo med dem. Jeg synes sånne ting er forferdelig morsomt, for når en familie på fem begir seg ut på skitur så må man nesten regne med en tur nedi neiaheia underveis. Humøret til Mia kom seg heldigvis raskt, og da var det plutselig gøy å sitte i pulken nedover alle bakkene :) 


Vi gleder oss til i morgen. Da står slalom på planen, og dere kan tro snuppa vår gleder seg. Endelig en dag med bare bakker. Jeg er spent på hvordan det går, men jeg har troa på at det vil gå fint så lenge vi kommer oss ut døra tidlig. Da skal mamma passe Max så vi kan ha fullt fokus på Mia og Teo. Slalom er jo så gøy, og jeg vet barna vil elske det når de først mestrer det!

Ingen kommentarer: