tirsdag 7. februar 2017

Jeg er ikke fornøyd


I dag har jeg hatt et veldig givende telefonmøte med min businesscoach. Ja, jeg er så heldig at jeg har en coach som følger meg opp når jeg har behov for det. Hun hjelper meg å tenke nytt, sette meg tydelige mål, lage en ordentlig plan, finne løsninger - og ikke minst gjøre meg enda mer selvmotivert for veien min videre. Hun hjelper meg til å se mine styrker, men også til å takle mine utfordringer bedre. Når man driver en stor business, og har store mål for fremtiden, så er det utrolig godt å ha en coach å prate med på veien. Dette er et tilbud jeg har fått helt kostnadsfritt gjennom selskapet jeg samarbeider med. Hadde jeg betalt dette selv hadde det kostet meg flere 10-tallstusen i året. Nå står målene for året enda mer forankret i meg, og jeg har også endelig våget å notere ned en dato. Det kiler i magen. Jeg er så gira for fremtiden!

For at jeg skal nå mine mål, må jeg hjelpe andre med å nå deres mål. En veldig uegoistisk bransje med andre ord. Det er det som gjør denne reisen ekstra spesiell. Jeg får lov å forandre liv gjennom å følge min passion. Jeg unner alle småbarnsforeldre som føler seg spist opp av tidsklemma å føle på den friheten jeg har i min hverdag. Hvem som helst kan oppnå det samme - man må bare ta et valg om å begynne. Som ny aner man ikke hvor man skal starte eller hva man skal gjøre. Mange vet ikke engang hvordan man setter seg mål eller lager en plan. Heldigvis vet jeg hvor du skal starte. Jeg vet hvordan du lager en plan. Jeg vet hva du kan gjøre for å bli mer bevisst på dine mål for fremtiden. Sammen jobber vi oss mot dine mål. Ja, du er selvstendig. Ja, du er din egen sjef. Men du er ikke alene. Jeg er her for deg, sammen med deg. Vi er et team. Det er en ganske god følelse. Jeg hadde ikke vært her jeg er i dag hvis jeg ikke tok et valg om å starte opp. Jeg hadde heller ikke vært her jeg er i dag hvis jeg ikke fikk hjelp på min vei. Vær åpen for nye muligheter. Det kan være med på å forandre livet ditt til det bedre!

Jeg er takknemlig, men jeg er ikke fornøyd. Jeg er takknemlig for alt jeg har oppnådd til nå, og jeg er takknemlig for livet jeg lever og hvordan hverdagen min ser ut, men jeg er ikke fornøyd. Jeg er fortsatt sulten på å nå nye mål. Jeg er sulten på veien videre. Jeg er bestemt, jeg er målrettet og jeg er mer enn klar for fremtiden. Å våge og drømme større for hvert år som går, trigger min motivasjon. Og hvem er det som motiverer meg aller mest? Det er meg selv. Nettopp fordi jeg vet så inderlig godt hva jeg ønsker for min fremtid. Barnas fremtid. Heldigvis har jeg akkurat begynt på min reise, og med tanke på hvordan arbeidsmarkedet forandrer seg, så er jeg glad for at jeg har tatt et bevisst valg nå. Network marketing er forut for sin tid. Dette er fremtiden for veldig mange mennesker, da flere og flere arbeidsplasser kommer til å forsvinne de neste 20 årene. Teknologi og nytenkning overtar arbeidsplasser vi tidligere aldri trodde var mulig. Å være en del av en bransje som er up and coming er utrolig spennende, og denne reisen har så vidt startet her til lands. Jeg er gira på fortsettelsen!

Nå skal jeg ut i solskinnet, gå meg en tur og hente Mia i barnehagen. Livet smiler!

Ingen kommentarer: