mandag 6. februar 2017

Med brask og bram

I går feiret vi den fine 1 åringen vår. Vi inviterte familie på besøk, så ble horn med ost og skinke, kaker, is og bær servert. Avslappet stemning, enkelt og greit, men helt helt perfekt! Tusen takk til alle som var med på å gjøre dagen så fin :)


Jeg er ingen Bakemester Harepus for å si det mildt, men sjokoladekake er jeg god på. Ikke for å skryte, men jeg lager seriøst verdens beste sjokoladekake. Saftig og god. Vanligvis heller jeg den ut i langpanne, og slenger på glasur når den er ferdig. Voilá. Ikke et kunstverk, men hvem bryr seg? Åpenbart meg, for i går fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på noe nytt. Det var to timer til gjestene kom, huset sto på hodet, ingen av oss hadde vært i dusjen, men dette var definitivt rette tidspunkt for å utfolde seg på kjøkkenet. Dette høres forferdelig lett ut, og det er det helt sikkert også, men for meg bød det på visse utfordringer. Hold dere fast... Jeg ønsket å lage en rund lag-på-lag kake med glasur mellom lagene. Hver del ble litt for tykk, den ene delen revnet på midten og jeg måtte lappe den sammen, glasuren dekket overhodet ikke overgangen fra en del til en annen, og Nicklas endte opp med å si; "håper for guds skyld at den smaker bedre enn den ser ut!" Jeg slang på masse kakepynt og ba til høyere makter om at kaken i det minste ble tidenes smaksopplevelse. Jeg vet ikke om den hadde vunnet en pris, men tilbakemeldingene var fine, og flere sa at kaka var innmari god. Da er det vel ikke så nøye hvordan den ser ut? Jeg tror jeg dog går for den vanlige langpanna ved neste anledning ;)


Lillegutt fikk masse fint. Han svømmer jo i leker han har arvet fra de eldre søsknene sine, så leker sto ikke øverst på ønskelisten i år, men han fikk noen fine badeleker blant annet, som vi har kastet etter Mia og Teo, så nå var helt topp med noe nytt. I tillegg fikk han to par sko og masse fine klær. Bokstav-servicet var også midt i blinken. Det har jeg ønsket meg lenge ;)


Helgen har vært helt perfekt, men nå var det godt med mandag igjen. Det er det alltid. Hjemmekontor har stått på min plan, og det er som vanlig en god start på uka. Få en oversikt over hvordan uka ellers skal se ut, og fylle timeplanen opp med møter, trening, sosialt, kontorarbeid og alt jeg ønsker å fylle livet mitt med :)

Håper du også har hatt en fin helg! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: