onsdag 22. februar 2017

Siste dagen på Hafjell

Dette er siste hele dagen på Hafjell. I morgen reiser vi hjemover. Vinteren på sitt beste opplever vi her. Masse deilig puddersnø og sola som står høyt på himmelen. Helt perfekt. Vi nyter det så lenge vi kan, for kjenner jeg meg selv rett så kommer lengselen etter vår så fort vi kommer hjem. Vinteren er ikke helt den samme i Tomter ;)


I dag la vi skiene på hylla og bestemte oss for å ta med akebrettene og gå en tur i stedet. En aktivitet absolutt alle kunne være med på og få like stor glede av. Hjemover ventet bakker på bakker helt ned til hytta. Jeg hørte gledeshylene foran meg, mens Max og jeg tok det i et litt roligere tempo nedover bakkene. Hans første gang på akebrett. Hans første møte med snøen. Jeg er glad jeg er tilstedet for å oppleve absolutt alle hans "første gang"-opplevelser. Dem er det mange av i denne alderen :)


Nå har alle fått varmen i kroppen tilbake igjen. Hvilepulsen er et faktum. Noen tar seg en blund på sofaen, mens andre jobber. Barna styrer med sitt, og det er godt å bare være et lite øyeblikk. Det er ingen hemmelighet at det som regel går i ett fra morgen til kveld med tre små barn på tur. Feriene før og etter barn er to ulike verdener, men vi kjeder oss i hvertfall aldri ;)


I skrivende stund har Nicklas tatt med seg de to eldste barna ut i jacuzzien. De begynte å kjenne på rastløsheten som tok tak i dem. Det kan se avslappende ut, men aldri la dere lure. Jeg ser gjennom vinduet og ler høyt. Ut ifra Nicklas sitt ansiktsuttrykk å dømme er det alt annet enn avslappende. Ungene er som hund og katt, den ene erter, mens den andre hyler. Nicklas former diskré hånden sin som en pistol mens han plasserer den mot tinningen. Dere må ikke lure da; Vi KOSER OSS, haha! 

Men fra spøk til alvor; vi nyter disse dagene til det fulle. Alle opplevelser vi kan ta med barna på, både i inn-og utland, er jeg så takknemlig for. Denne tiden sammen betyr alt!

Foto: Håkon Jørgensen med iphone 7+

Ingen kommentarer: