tirsdag 14. februar 2017

That spring feeling

Annenhver Tirsdag har vi et vaskefirma som kommer hit for å fjerne stressmomenter hos mor i huset. Skikkelig hverdagsluksus å komme hjem til helt strøkent hus, der til og med listene skinner i takt med dusjkabinettet. Uansett, det betyr at vi må rømme huset disse dagene. Det planlagte møtet jeg skulle på ble avlyst i siste liten, så derfor har jeg tilbrakt dagen med Max og Nicklas. Den romantiske Valentines-daten ble tatt på Joe and the Juice med Max på fanget, mens vi ventet på at den alt for møkkete bilen vår ble vasket. Når et helt hus blir vasket så innebærer det at vi må slå av noen timer, så vi tittet litt i butikker. Det er vår, vår og atter vår i butikkene nå. Deilige pastellfarger og solbrillefaktor. Altså.. Jeg kjenner sommerfuglene melde seg. Jeg er så innmari klar for bar asfalt, sol som varmer, conversesko og lyse jeans nå!


Jeg kom over et par skatter som jeg måtte ha, selvom de trolig ikke vil bli brukt med det første. En old school jeans som jeg har siklet på lenge, men den har alltid vært utsolgt. Nå ble den min, og den satt som et skudd. I tillegg så har jeg fått en greie for bodyer, og når jeg så disse to bodyene i utrolig delikate sommerfarger, da bare måtte jeg slå til. Jeg skal bo i dem hele det kommende halvåret! Jeg bruker lite smykker og lignende. Eneste som er fast på min kropp er forlovelsesringen og chairmans bonus-ringen min (en diamantring jeg fikk fra min sponsor når jeg kvalifiserte meg til min første chairmans bonus-sjekk), men nå raska jeg jaggu med meg et smykke også. That spring feeling. Jeg har kjent den på kroppen i hele dag. Er det kanskje flere som begynner å føle seg litt våryre?

I skrivende stund sitter jeg i kjellerstua helt for meg selv. Jeg kaller det kjellerstua, selvom den ikke er i en kjeller, men i første etasje i huset vårt. Uansett, her nyter jeg den faste ettermiddagskaffen min mens jeg skriver til dere. Oppe ordner Nicklas barna klare for sengen og steller dem. Han skal snart avgårde for å spille håndball, og slik som kveldene har vært den siste tiden så er det godt å få ladet opp batteriene litt før han drar. Alle tre barna er i en periode der de trenger at vi ligger sammen med dem til de sovner, synger sanger, kiler, bysser, koser og så kommer de selvsagt på absolutt alt de lurer på i hele verden når klokka har passert leggetid. Når man da er alene om legging så kan det ta en stund før det blir voksentid. Jeg legger minstemann. Han sovner fort, og som regel av seg selv. Så bruker jeg omtrent hele den neste timen med Mia i armkroken. Når hun har sovnet går jeg inn til Teo. Han vil at jeg skal kile, og ikke minst bli med på den berømte spørsmålsrunden. Når han har sovnet så våkner som regel Max en eller fire ganger, og da vil han ha kos og byssing. Brått nærmer klokka seg leggetid for meg, og jeg har da to valg; 1) legge meg til planlagt tidspunkt, og våkne opp uthvilt i morgen eller 2) sitte oppe lenger, få litt etterlengtet voksentid, for så å føle meg som en zombie i morgen tidlig. Jeg går som regel for alternativ to, og angrer alltid... 

Så dere, skål a! Kaffen smakte ekstra godt akkurat nå :)

2 kommentarer:

Guro sa...

Så deilig med vaskehjelp :) Hvor har du kjøpt klærne? De var veldig fine :)

Monica Jensen sa...

Veldig deilig :)
Buksa er fra gina tricot og bodyene er fra bikbok :)