torsdag 23. februar 2017

Tilbake til hverdagenTakk for nå, Hafjell.

Vi har hatt noen kjempefine dager på fjellet. Virkelig fått nyte de siste vinterdagene. Fått gått på ski og fått sendt ungene nedover slalombakkene. Helt topp med andre ord! Nå nærmer derimot vinterferien seg en avslutning, og bare ved tanken på det så melder den våryre følelsen seg. Så innmari klar for mindre klær, joggesko og bar asfalt nå. Jeg regner med jeg ikke er alene om det? Vi har en fantastisk årstid i vente!

Hvor går neste familietur nå? Dubai er neste reisemål på vår plan, og nå nærmer det seg faktisk avreise. Vi skal bo på The Westin hotell og jeg vet reisen vil bli en opplevelse for livet. Det er alle reisene vi får oppleve gjennom Forever Living. Det er ekstra spesielt når barna er med. Jo mer de blir inkludert i min jobb, jo bedre. Å reise og omgåes positive, ambisiøse stå-på-mennesker har de så godt av. En bedre påvirkning skal man lete lenge etter. Flere kollegaer reiser med barn, så de skal få bli kjent med mange nye mennesker, og det vet jeg dem liker veldig godt.

Nå går turen hjemover for vår del. Hjem til trening, hverdagen og livet slik vi liker det. Barna har vinterferie til over helgen, men resten av ferien tar vi som den kommer. Deilig det også :)

Ingen kommentarer: