tirsdag 28. februar 2017

Uka der alt skjer

Hei i natten!


Nå ligger jeg i senga og skal straks legge meg for å sove. Jeg bare venter på kjæresten som tar seg en dusj. Ja, det er først nå vi begge har rukket å dusje etter formiddagens trening. Passe ekkelt, men enkelte dager går det også i ett her hjemme ;)

Om litt over en uke begynner Nicklas i 80% jobb, og det vil si at jeg må fordele alle møter fremover på fridagene til Nicklas. Ergo; jeg får ikke vært så produktiv som jeg gjerne vil. Selvsagt kan Max være med på møter, og det kommer nok han også til å være, men jeg vet også at effektiviteten blir en helt annen da. Det vil altså si at jeg prøver å presse inn alt jeg har på timeplanen min denne uken. Den er med andre ord fullbooket med møter, trening og også litt selvpleie. Jeg liker uker med fulle timeplaner, men denne uka her er det litt for mye på timeplanen egentlig, til tross for at jeg ser på det meste som bare kos. Jeg må minne meg selv på at det jeg ikke rekker å gjøre denne uka, får jeg gjøre neste uke. Verre er det ikke!

Denne uka rundes av med bursdager. Både Mia og Teo skal i bursdagsfeiringer i helgen. I tillegg skal de være modeller for merket Skogstad. Det blir veldig spennende. Teo har tidligere vært i alle Bogerud og Coop Obs butikker i forbindelse med 17.mai og jul, i dress og slips, så han har vært med på lignende oppdrag før - selvom han nå er eldre og disse bildene skal knipses ute i friluft i stedet for i studio. Når bursdager og photoshoot er vel overstått, reiser jeg til Norefjell og blir der et par dager sammen med noen kollegaer. Nicklas avslutter altså den deilige permisjonstilværelsen som gressmann.

Jeg må innrømme at jeg gruer meg til han skal tilbake i jobb igjen. Vi har kosa oss så masse de siste ni månedene. Den friheten vi begge to har hatt i hverdagen har vært helt helt fantastisk! Heldigvis vil han fortsatt ha én fridag i uka, og det er jeg veldig glad for. Man blir jo trossalt ganske godt vant etter noen måneder der vi begge to er 100% tilstede. Vi har trent sammen, spist lunsj sammen, trillet turer og kost oss masse. Jeg er veldig glad for at vi fordelte permisjonen slik vi gjorde, og det vet jeg Nicklas også har satt veldig stor pris på. Han er en ekte familiemann og stortrives som hjemmeværende pappa, så det vil bli en omveltning å være tilbake i jobb igjen, samtidig som det helt sikkert vil bli fint også. En ny hverdag venter i hvertfall!

Nå er det natta her i huset. Endeliig. Sov godt, dere!

Ingen kommentarer: