torsdag 2. mars 2017

Det koker


Denne uken kjenner jeg at det brenner litt under føttene mine, men herregud så gøy det er også. Jeg elsker å ha masse på timeplanen. Jeg elsker å fly fra det ene møtet til det andre. Samtidig er jeg veldig glad for at jeg har balanse i min hverdag, og at ikke hver uke er like hektisk. Å sitte opp til sent på natt for å jobbe er jo ikke alfa omega, slik jeg har gjort de siste dagene, men innimellom går det helt fint - og tro det eller ei, jeg spretter opp om morgenen. Drivstoffet mitt fungerer optimalt om dagen! Det er så godt å kjenne at energien er 100% på plass etter forrige svangerskap. Det tok jaggu sin tid.

Det er ingen som sier til meg at jeg skal ha tusen baller i lufta denne uken. Det er et valg jeg selv har tatt, og innimellom har jeg slike uker der jeg bare skal få gjort alt på én gang. Disse ukene gir meg energi. Samtidig er det bare snakk om én uke her og én uke der hvor timeplanen koker. Det som dog har fått lide litt denne uken, er trening. Så i morgen skal jeg få gjennomført ukens andre styrkeøkt. Det skal bli så godt! Ellers har jeg fått klemt inn en hårklipp hos frisøren, med både mac og telefon som selskap. Jobb hvor som helst - det er frihet det. Jeg er så glad for at jeg ikke trenger å være lenket til én fast arbeidsplass. Variasjon og miljøskifte bidrar til trivsel i arbeidshverdagen min :)

Nå skal jobb byttes ut med bryllupsforberedelser. Invitasjonene er nemlig in the making, og jeg må sende over navnene på alle inviterte nå i kveld. Jeg koser meg så innmari med planleggingen. Vi har en magisk tid i vente føler jeg :) Lag deg en fin kveld!

Ingen kommentarer: