onsdag 29. mars 2017

Gleden ved en ny start


Det første året som selvstendig næringsdrivende gikk jeg hjemme med Mia, og var alene med to barn 5-6 dager i uken på grunn av at Nicklas spilte håndball. Man får til det man vil, og man lærer seg å putte inn jobb i ledige øyeblikk som for eksempel når barna sover i bilen etter en kjøretur, mens man triller tur eller når man inkluderer barna helt i jobben og tar dem med på alt. Det går fint. Man gjør det til en del av sin livsstil, og slike vaner er gull verdt, for dem gir enorme resultater. Der og da var jeg ikke vant til noe annet, mens nå som jeg stort sett har kunnet jobbe når jeg selv vil på dagtid de siste par årene, så tar det litt lenger tid før jeg finner den fine balansen i hverdagen når jeg nå går hjemme med Max igjen. Det skal jo sies at vi har hatt et set-back eller to. Først med bilulykken og alt som kom som en følge av den, og nå med omgangssyken i hus. Jeg vet forøvrig ikke om det er omgangssyken. Mia kastet opp én gang i går morres, noe som ikke er helt uvanlig. Hun har vært i topp form siden, men jeg følger 48 timers regelen. Uansett, poenget mitt er at jeg gleder meg til vi har en normal hverdag med forhåpentligvis friske barn, der jeg kan finne balansen jeg savner og få de gode vanene på plass igjen -både i form av trening og jobb. Som sagt; mars ble ikke slik jeg forventet :)

Straks går vi inn i en ny måned, og denne gangen kommer virkelig månedsskiftet som et friskt pust. Ikke bare starter vi måneden med en reise til Dubai, der opplevelsene står på rekke og rad, men vi får også en ny start. En ny uke - en ny måned - et nytt år. Jeg setter like stor pris på dem alle. Den mentale biten ved en ny start gir meg masse positiv energi og ståpåvilje! Barna ser fram til to uker ferie, og jeg ser fram til mange nye gode minner å ha med meg videre. Jeg trives aller best i hverdagen, men reisen til Dubai er faktisk en del av min arbeidshverdag, så her slår vi to fluer i én smekk og kombinerer det med en familieferie. Jeg gleder meg til å ta dere med på deler av denne reisen, både her på bloggen og via snapchat (monix87). 

Nå skal jeg lage lunsj til jenta mi, mens lillebror sover. Vi sees plutselig :)

Ingen kommentarer: