fredag 31. mars 2017

Let´s upgrade

For en liten tid tilbake skrev jeg at jeg ikke visste helt hvordan vi kom til å bo i Dubai. Vi skal på bo The Westin, men siden vi tar med barna på reisen, og brått er fem personer, er det litt flere utfordringer som dukker opp i forhold til bosituasjonen. Det er blant annet ikke alle rom det er lov å bo fem personer på. Spørsmålet da var hvordan dette kunne løses, og jeg kjente at jeg stresset litt over situasjonen. På tide å lære, Monica. Alt sånt ordner seg jo alltid!

Denne uken fikk jeg en telefon fra hovedkontoret vårt i USA. La meg si det sånn; vi blir så utrolig godt ivaretatt av Forever Living at man nesten må klype seg i armen. De står virkelig på for oss, både for at vi skal lettest mulig oppnå personlige resultater, men også i forbindelse med disse flotte reisene de sender oss på. De kunne med glede fortelle at de hadde oppgradert oss til en suite og at det nå var god plass til oss fem. Wow - for en service!Vi lander sent søndag kveld, og da er det bare å komme seg til hotellet for en god natts søvn, før ferien virkelig sparkes i gang. Vi starter med å feire den flotte fine 4 åringen vår på mandag. Mia har gledet seg til bursdag i Dubai i et halvt år nå, og endelig nærmer dagen seg. Vi hadde bursdagsfeiring med venninner forrige helg (det er noe annet enn guttebursdager skal jeg fortelle dere..) og i dag feires hun i barnehagen. På mandag er den store dagen hennes, og når påskeferien er vel overstått venter det familiefeiring. Jepp - her kliner vi til når det er bursdag, og feirer den i flere uker, haha. Gleder meg til jeg blir 30 i hele Juni.... 

Før avreise gjenstår pakking. Jeg er jo en skikkelig siste-liten-person når det kommer til slike ting. Heldigvis er det meldt nærmere 40 grader, så jeg tror vi kan med sikkerhet pakke veldig lett ;) Nå skal jeg slenge meg rundt, få gjort litt husarbeid, tatt meg en dusj, få sendt ut noen presentasjoner til et par fine damer som ønsker å vite mer om jobben min og egentlig trene (ekstremt nødvendig - føler kroppen har forfalt veldig denne måneden). Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Her gjelder det å få gjort så mye som mulig mens sjefen på 1 år sover, for når han er våken så må det meste annet legges bort. Lag deg en fin fredag!

Ingen kommentarer: