mandag 20. mars 2017

Mondaylove

God morgen, fine mennesker!


Kaffe på sengekanten en tidlig morgen. En god vane som gjennomføres syv av syv dager i uken. Det er en del av min oppskrift på hvordan jeg skal skape en god start på dagen, og kjæresten er heldigvis med på den. Happy wife, happy life - er det ikke det dem sier?

Nå skal vi snart ut av døren og videre til politistasjonen. Vi må ordne nytt pass til Mia, for om kort tid er det avreise til Dubai. Jeg begynner å kjenne på reisenervene nå. Denne reisen har jeg fått fra selskapet jeg samarbeider med og reisen er i forbindelse med årets største globale event; global rally. Med global rally hører det med mange følelser og tanker. Det er jo dette jeg har jobbet meg mot det siste året. Et år der jeg fødte mitt tredje barn, solgte leilighet, kjøpte hus, pusset opp hus, hadde barnedåp og var en tilstedeværende mamma og samboer med alt som hører med. Et hektisk år med andre ord - men samtidig et fantastisk år. Denne gangen skal barna være med på global rally. De skal få se det store bildet. En del av mamma sin jobb som er så mye større enn kontoret mitt her hjemme. Det blir veldig spesielt!

Senere i dag skal jeg få vakuumbehandling av nakken og ryggen. Jeg er heldigvis mye mye bedre, men det er som å trykke på en bryter i 20-tiden hver kveld. Da streiker nakken og hodepinen kommer. Jeg kan med andre ord ikke klage etter hva jeg var igjennom, men vakuum vil nok uansett hjelpe betraktelig. Det er en variant av kopping hvis dere lurte, bare med maskin. Jeg har også savnet trening i en uke nå. Det klør i hele kroppen etter å kjenne musklene jobbe. Jeg vurderer derfor en liten styrkeøkt, der jeg trener bein uten å belaste overkropp. Jeg får se hva det blir til. Vil ikke belaste kroppen for mye for tidlig heller. Man kødder ikke med nakke og rygg har jeg erfart. 

Vel, nå skal kaffen drikkes og dagen startes. Lag dere en deilig mandag. Det har jeg planer om :)

2 kommentarer:

Marthe sa...

Så godt å høre at du merker en liten bedring! Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å være varsom med både trening og belastning framover. Jeg var ikke det, og fortsatt den dag i dag setter "alt" seg i nakken ved stress og annen belastning. Hadde jeg kunne spolt tiden tilbake, skulle jeg kun ha gått turer i lang tid, fremfor å trene tilnærmet som normalt. Du vet nok alt dette, kloke, fine du - og du kjenner jo din kropp så godt også 💗 Du må skynde deg langsomt hvertfall 😊 God bedring!

Monica Jensen sa...

Ja, nå er nakken mye mye bedre, men fornuften seiret; ingen styrke enda, kun gåturer. Jeg kjenner jo at det ikke er så mye som skal til for å trigge nakken, men det har jo gått overraskende raskt over med rett behandling :) Så om ikke lenge er jeg nok tilbake der jeg slapp tenker jeg :)

Håper alt er fint med deg, Marthe <3 Koselig at du titter innom :)