torsdag 30. mars 2017

Morgendate


Dem er tre og jeg er én. Det er alltid ett eller to barn som må vente, og selvom jeg tviler på at noen av dem lider noen nød, så gjelder det å "skvise inn" litt egentid med hvert barn når muligheten byr seg. Alle tre trenger tid med mamma, uavhengig av om de er 8 år gamle og på farten hver ettermiddag, snart 4 år og ekstremt selvstendig eller 1 år og mammas største fan. I likhet med foreldre flest gjør jeg så godt jeg kan, og prøver å lese behovene deres. I én periode kan behovet for oppmerksomhet og mammatid være mye større enn i en annen periode. 

Nå var det Teo sin tur, og hva er vel bedre da enn å avtale en morgendate? Litt over halv syv vekket han meg med kaffe på senga. Vi skulle nemlig oppdatere oss på en serie vi følger med på på nrk super sammen. Perfekt start på dagen - med kaffe, Teo og en skikkelig koselig serie på sengekanten, mens resten av huset sov :) Gull verdt!

I dag er Mia tilbake i barnehagen, og det er Max og mamma som skal styre showet her hjemme. Er det oppholdsvær blir det garantert en trilletur, ellers så skal vi vel smått begynne å pakke. Om noen få dager er det avreise og jeg kjenner sommerfuglene melde seg litt :) Lag deg en finfin dag!

Ingen kommentarer: