mandag 27. mars 2017

Orden i sysakene


Mars ble absolutt ikke som jeg hadde forestilt meg, men nå går jo ikke livet sin gang uten litt motbakker, utfordringer og overraskelser. Alt av arbeidsoppgaver og trening har vært satt på vent store deler av måneden. Det var greit i en uke, men så kjente jeg rastløsheten, treningslysten og arbeidsgleden igjen ta overhånd. Jeg liker action. Jeg liker å kjenne på mestringsfølelsen ved å få ferdigstilt oppgaver og gjennomføre treningsøktene mine. Heldigvis er jeg back in business igjen nå, til tross for at dagene kombineres med en 1 åring. Max kommer i første rekke, og så må alt annet komme i andre rekke. Jeg koser meg skikkelig hjemme med han, men samtidig liker jeg å være effektiv og få gjort unna ting med én gang jeg tenker på dem - og det går ikke alltid når man er hjemme med en 1åring. Heldigvis blir det mye bevegelse da. Vi danser dagen lang og triller mange turer :)

En ting som har hengt over skuldrene mine store deler av mars, som jeg stadig har utsatt, er regnskapet. Kanskje ikke så overraskende, med tanke på at det ikke er det morsomste jeg vet å gjøre. Det som er så rart er at jeg faktisk koser meg med det når jeg først setter meg ned og gjennomfører det, men samtidig er ikke motivasjonen like stor som før på denne fronten, og da oppleves det som større tiltak og faktisk sette meg ned med det. Da jeg hadde enkeltpersonsforetak var jeg nødt til å få en oversikt over regnskapet hver måned for å ta ut lønn. Jeg følte i hvertfall at jeg måtte ha en oversikt. Etter at jeg opprettet AS har jeg fastlønn, og jeg får lønnen min uavhengig av om regnskapet er gjort eller ikke. Da er det litt lettere å utsette bare til i morgen.. Vips så har det gått noen uker. Neida, dette er første gang jeg har utsatt det mer enn noen få dager. Dette er også første gang jeg ikke har hatt orden i sysakene mine - eller papirene om du vil. Det har jeg tapt både tid og penger på, så note to self; når du driver ditt eget foretak bør du ha orden. Om det så bare er en enkel plastmappe du legger alle kvitteringer og papirer inn i fortløpende etterhvert som måneden flyr av gårde. I dag har jeg vært på jakt gjennom lommer, vesker, lommebok og plastmapper på jakt etter de siste kvitteringene. Såå ulikt meg - men igjen, mars ble ikke helt som jeg hadde forestilt meg ;) Regnskapet er i hvertfall klart for innlevering!

Nå vurderer jeg å kaste på meg treningstøyet og gjennomføre min første styrkeøkt på nesten tre uker. Dørstokkmila blir automatisk litt lengre når man har hatt en såpass lang pause. Spesielt når sola skinner og våren er et faktum. Da frister det så mye mer med en gåtur, men jeg får se om jeg får dratt meg selv ut av døra. Jeg burde jo det! :)

Ingen kommentarer: