torsdag 23. mars 2017

Passion

Passion - noe som står øverst på lista hjemme hos deg?

Paris 2015

Jeg er født i tvillingens tegn, og leser du om tvillingen så har du meg - på godt og vondt. Litt passion i et forhold er viktig for meg, og for å være helt ærlig så har det ikke vært flust av det hos oss det siste året. Vi har kjærestekvelder her hjemme, legger oss med minst ett barn mellom oss og "bruker opp" barnevakten stort sett når det gjelder praktiske gjøremål, jobb, sykdom eller foreldrekvelder på skolen. For eksempel. Det er sjelden jeg føler vi har tid og mulighet til å bare være oss, og virkelig pleie forholdet, uten å bli forstyrret av en eller flere barn som må på do, vil ha smokken, gråter tilsynelatende uten en eneste grunn eller har tisset i senga. Det har vært helt greit det, men er behovet for litt ekte kjærestetid enormt. Det trenger ikke involvere roser, levende lys, fiolin og champagne. Vi er fornøyde så lenge vi får litt tid sammen, utenfor dette hjemmet, med barna trygt plassert hos en de stoler på og er glad i. I morgen skjer det!

Hverdagsromantikk er det mye av. Jeg er ikke en romantisk person, det må jeg innrømme. Jeg synes romantikk er kleint, men til tross for det så liker jeg at Nicklas byr på hverdagsromantikk, og akkurat der er han god. Han overrasker sjelden eller aldri med blomster, han har aldri tent ett eneste stearinlys i sitt liv (jo, én gang, og da var han dødsstolt og følte seg helt vilt romantisk), han inviterer meg ikke ut på fæncy middager - men han byr daglig på hverdagsromantikk helt etter min smak. Eller hverdagslykke kan vi kalle det. Han legger daglig fram kosttilskuddene mine til meg, og han vekker meg hver eneste dag med kaffe på senga. Små ting i hverdagen som jeg ikke ville byttet bort mot én hyperromantisk kveld i måneden. I tillegg så sørger han for at jeg ler hver dag, han masserer meg når jeg har vondt og han er så irriterende at han får meg til å smile når jeg egentlig har planer om å være dritsur. Jeg føler meg veldig heldig som har akkurat han. En ekstremt tålmodig og forståelsesfull person, om jeg skal si det sånn ;)

I morgen stiller mamma opp som barnevakt (tusen takk for at du alltid er her for oss), og så rømmer vi til Støtvig hotell og skal tilbringe det neste døgnet der. Vi skal ha bryllupsfesten vår på Støtvig, så nå har de invitert oss på en hotellovernatting, der vi skal smake på diverse retter, velge bryllupsmenyen - og drikke masse vin. Det blir fantastisk! Et slikt døgn er skikkelig etterlengtet, og kom på akkurat rette tidspunkt :)

Ingen kommentarer: