torsdag 9. mars 2017

Siden sist

Siden sist har jeg blant annet tilbrakt et par dager på Norefjell. Vakre omgivelser, nydelig mat, massasje på Norefjell spa & resort, fine kollegaer og masse jobb. Torun vartet virkelig opp for oss :)


Jeg oppfattes nok som en veldig sosial person, men er samtidig helt avhengig av alenetid og mulighet til å koble av i stillhet daglig. To arbeidsdager med møte fra tidlig morgen til nærmere midnatt gjør meg derfor ekstremt sliten, og det merket jeg spesielt godt disse dagene på Norefjell. Det var derfor godt å komme hjem, selvom det også var veldig hyggelig å reise på hyttetur med kollegaer. Varierte arbeidsdager, miljøskifte og stadig nye utfordringer har jeg i jobben min, så jeg kjeder meg aldri på jobb, noe som er veldig viktig for meg. Vi tilbringer så mange timer på jobb hver uke, og da er livet for kort til å kjede seg!


Vi reiste fra Norefjell tidlig tirsdagsmorgen direkte til Gardermoen, der vi skulle i møte med Key-lederne i Norge. Det var et kjempebra møte med flere workshops, gode diskusjoner, ny produktinformasjon og noko attåt. Tiden med Key gir meg så mye, og jeg merker at jeg føler meg veldig trygg blant disse menneskene. De er de beste lederne i landet - og lille meg er en del av denne gruppen. Her får jeg utfordret komfortsonen min i trygge omgivelser, jeg får masse ny kunnskap, en mulighet til å utvikle meg som leder og ikke minst tilbringe tid og bli enda bedre kjent med mine kollegaer som er spredt rundt i landet. Disse møtene gjør en forskjell og betyr mye for meg!


Nå er en ny hverdag i gang her hjemme. Det skal jeg skrive mer om senere. Nå venter senga på meg. Kroppen trenger ekstra søvn for tiden, og til en forandring så har jeg valgt å lytte til den. I morgen tidlig står trening på timeplanen, og det er helt helt nødvendig. Jeg har ikke fått trent hele uken, og det merkes på både kroppen og formen. Jeg håper å få klemt inn en treningsøkt i løpet av helgen også. Vi snakkes :)

Ingen kommentarer: