mandag 10. april 2017

Den magiske reisen


Nå har vi kommet hjem på norsk jord etter åtte fantastiske dager i Dubai. Jeg hadde troen på at jeg skulle rekke å titte innom dere på daglig basis, men så feil kan man ta. Det var hektiske, men utrolige dager. En reise som lagres i minneboken og i hjertet. 

Jeg tenkte jeg fremover kunne ta et tilbakeblikk, dag for dag. På den måten får dere ta litt del i reisen vår, til tross for at det er på etterskudd. Vi har opplevd så masse denne uka, barna har lært så mye nytt, de har blitt kjent med mennesker fra alle verdens land og Teo har blitt helt rå i engelsk. Det er ingen tvil om at man lærer best ved å utføre i praksis, og han kommer tilbake på skolebenken mye tøffere og tryggere. Reiser man på en helt vanlig familieferie så holder man seg mest til seg selv, men når man reiser i regi av forever blir det helt annerledes. Ja, vi hadde så mye tid alene vi ønsket, men rundt oss på hotellene og i gatene er vi omringet av andre forever-forhandlere, og uansett hvordan man vender og vrir på det så er de litt mer imøtekommende enn folk flest, litt mer smilende og litt mer sosiale. Teo kom derfor i snakk med mange nye mennesker i løpet av uka, og fikk seg også en god kompis fra Uganda. 

Etter en lang hjemreise og kun to timer søvn det siste døgnet, føler jeg meg ganske ferdig nå. Resten av familien sover. Krystallsyken har også kicket inn. Lange flyreiser og skyskrapere trigger den. Jeg opplevde det samme i Singapore for to år siden. Jeg har vært overraskende oppegående til tross, men etter at vi landet på norsk jord har det gått helt rundt for meg, så den planlagte kveldsturen får vente og så får jeg heller ta igjen litt søvn. Vi sees i morgen, da med en oppdatering fra dag én i Dubai :)

Håper du har det fint!

Ingen kommentarer: