tirsdag 11. april 2017

Dubai // Avreisedagen

Flyet vårt gikk ikke før utpå ettermiddagen, noe som forsåvidt passet oss fint. Da reiser vi avgårde med opplagte barn og slipper å vekke dem midt på svarte natta eller risikere å få kjenne på morgenstresset ved et tidlig fly. Selve flyreisen var vi selvsagt veldig spente på. Jeg har vært på minst to flyreiser i året siden jeg ble mamma, så å reise med små barn er jeg veldig godt vant til, men det er alltid utfordrende å reise med en 1åring. Alderen der de ikke forstår så mye, man ikke kan "snakke til dem", iPad er uinteressant og mannen som sitter på raden bak deg alltid - uten unntak - er hysterisk morsom. Spesielt når han spiser og helst vil sitte i fred. Dere kan kjenne dere igjen? Vi var derfor spente på hvordan denne syv timers flyreisen ville gå med tre relativt små barn.


Å reise på lange flyreiser med barn er alltid slitsomt, uansett hvordan de oppfører seg. Flyreisen nedover gikk utrolig bra, til tross for at alle tre barna var våkne mer eller mindre hele reisen. Vi hadde utrolig god beinplass og Max kunne krabbe, stå og gå foran oss på gulvet. Vi hadde også en egen seng til han, som han sovnet fint i. Nicklas og jeg lente oss godt tilbake i flysetene, smilte til hverandre og tenkte at dette var en lek, mens Mia og Teo slappet av med hver sin film. Etter en halvtime ble det turbulens og vi måtte ta Max opp fra sengen. Da våknet han, og ville ikke sove resten av flyreisen. Han var bare i godt humør, men man slapper ikke av ett sekund når man reiser med en 1åring som trengs å underholdes, så selvom flyreisen gikk veldig fint var det ekstremt godt å lande i Dubai like før midnatt Dubai-tid. 

På flyplassen i Dubai ventet en evig lang passkø. Du er trøtt selv og reiser med tre trøtte, sultne barn. Da får man virkelig testet tålmodigheten sin, men humøret på oss alle fem var overraskende bra til tross. Da vi kom oss gjennom passkontrollen og fikk hentet bagasjen vår ble vi guidet videre gjennom flyplassen av ansatte i Forever Living Products. De fraktet oss videre til The Westin - hotellet vi skulle bo på under oppholdet. Så fort vi ankom hotellet så vi ikke mer til bagasjen vår før den plutselig sto på rommet vårt. Og rommet vårt - det var en helt nydelig suite i 28 etasje. Små og store var i ekstase!


Vi alle dusjet og badet. Jeg føler meg alltid ekstremt møkkete etter en flytur, og da er det ekstra godt med en kjapp dusj før leggetid. Når alle var rene og pene, ble det levert mat opp på rommet vårt. De fine spiser sent sies det - og klokka var over 2 på natten på dette tidspunktet. Barna var høye på livet og uansett ikke klare for å sove, så da var det godt å skåle med litt brus og vann, spise litt pizza og se på den flotte utsikten utover Dubai. Spente på morgendagen og på hva resten av uka ville by på! :)

Ingen kommentarer: