lørdag 29. april 2017

Et etterlengtet avbrekk


Et etterlengtet avbrekk. Når Nicklas kom hjem fra jobb i går, kysset jeg mann og barn hadet og tok med meg trillekofferten i retning Son. Min snille Svigermor har en nyoppusset fantastisk hytte med den fineste utsikten, som jeg har fått lov å låne i helgen. Det er helt magisk her! Jeg inviterte med meg to ledere i teamet. Vi har lenge pratet om at vi må få til en arbeidsdag sammen, men siden to av tre er hjemmeværende mammaer på fulltid så er det ikke alltid like lett å få til akkurat det nå for tiden, så derfor fant vi ut at ett døgn sammen i vakre omgivelser ville bli helt perfekt - og det ble det. Jeg handlet inn masse god mat og drikke, så vi har spist oss mette, skravlet og kost oss - og ikke minst fått jobbet, diskutert og lagt planer fremover. Helt perfekt!

Nå slapper jeg av i sofaen med en terapeutisk utsikt foran meg. Ja, det er virkelig terapi å være ved sjøen synes jeg. Jeg skriver til dere, hører på musikk, får unna litt jobb og lader opp batteriene, før gjengen min ankommer hytta. Min store lille familie. Kjøleskapet er fullt, sengene er redd, jeg har vasket etter at gjestene mine dro og vi skal nyte to late dager her sammen som en familie. Teo er hos pappaen sin i helgen, og det føles ekstra sårt når vi gjør slike ting. Jeg tror jeg aldri kommer til å vende meg til det. Jeg skulle jo så gjerne hatt han med på absolutt alt, men det går jo ikke alltid. Vi prøver å tilpasse så langt det lar seg gjøre, og vi er ikke fastlåst til denne ordningen. Både pappaen hans og jeg er veldig fleksible sånn sett, men denne helgen er det pappatid og vi kan ikke bli sittende hjemme av den grunn. Det føles allikevel rart og litt tomt!

Håper dere har en fin langhelg. Nyt den!

2 kommentarer:

Susanna sa...

Oj vilken underbar utsikt! <3

Monica Jensen sa...

Ja, den er helt magisk :)