søndag 30. april 2017

Moments

God morgen fra Son :)

Jeg er en ganske visuell person, så da sier det seg selv at bilder tiltrekker meg. Glad i bilder og glad i å skrive. Ikke så rart at sosiale medier er en av mine hobbyer. Hobby og jobb som går sammen som hånd i hanske. Jeg skriver til dere når tiden strekker til og jeg har noe ekstra på hjertet, men ellers er jeg aktiv på instagram og snapchat. Hverdagskaos, kjærlighet, humor og livet byr jeg på via snapchat, mens på instagram kan du se visuelle glimt fra min hverdag, der hovedfokuset mitt alltid er å følge magefølelsen og gå for drømmen, fremfor å følge strømmen. Jo flere jeg kan inspirere til å våge, jo gladere blir jeg - uavhengig av hva drømmen måtte være :)


Instagram: monicajensenno
Snapchat: monix87

Lag deg en fin dag, så sees vi plutselig!

Ingen kommentarer: