søndag 14. mai 2017

Tilbakeblikk

I dag ønsker jeg å dele noen bilder med dere, fra helgen vi tilbrakte på hytta i Son nå i April. Det var en så deilig vårhelg i nydelige omgivelser. Det eneste som kunne gjort helgen bedre hadde vært hvis Teo var der med oss, men akkurat denne helgen var det pappahelg, og sånn er livet. Gleder oss til å tilbringe fine sommerdager i dette paradiset!


Heldige oss som har en fotograf i familien som kan knipse bilder av barna våre. Sjekk ut Håkon Jørgensen på instagram. Disse bildene setter vi ekstra stor pris på, spesielt nå som hårlokkene til Max er borte. Hår - det vokser ut igjen og er bare en bagatell, men babyhåret vil aldri vokse ut igjen, og jeg hadde ingen planer om å klippe håret hans på veldig lenge. Akkurat nå har han ikke noe hår på toppen av hodet, kun på sidene og bak. Vi må ta han med til frisøren når alt dette er over. Utrolig nydelig er han selvsagt fortsatt, og han smelter hjertet mitt på daglig basis med smilet sitt, sine morsomme lyder og kjærlighet. Vårt bånd har om mulig blitt enda sterkere den siste uken. Akkurat nå er mamma den eneste personen som gjelder. Han sover oppå meg, hviler oppå meg, gir meg hundrevis med nuss hver dag og viser meg sin enorme styrke som jeg beundrer så stort :) Vi har også to litt eldre barn i huset som er så utrolig flotte, fine og sterke. Det er ingen tvil om at dette har vært tøft for dem begge. Mia har knekt sammen på fanget mitt ved flere anledninger, og Teo har stått med tårer i øynene og spurt om Max vil bli seg selv igjen. Et par dager var han nemlig ugjenkjennelig fordi han hadde så store hevelser i ansiktet (disse hevelsene er heldigvis borte nå, og er en naturlig hudreaksjon ved brannskader). Til tross for dette heier de på all fremgang, er utrolig positive og leker med og støtter lillebroren sin gjennom alt. Jeg er så stolt av dem alle tre!

Ingen kommentarer: