torsdag 1. juni 2017

Adrenalin og skrivelyst


Klokken har tikket forbi midnatt, men endelig kjente jeg skrivelysten melde seg på et tidspunkt der jeg faktisk hadde tid til å skrive til dere. Livet har stått på hodet i to måneder, og dere må ikke tro at jeg ikke ønsker å titte innom, for jeg har så mye på hjertet. Bloggen er bare siste prioritet om dagen, men jeg jobber for å finne tilbake til de gode vanene, for den fungerer fortsatt som en form for terapi for meg og jeg koser meg når jeg skriver til dere. 

De siste nettene har det vært lite søvn, men det er ikke på grunn av at vi har hatt våkne barn. Det har rett og slett vært et enormt behov for voksentid som har meldt seg. De siste ukene har vi vært foreldre 24/7. Det har virkelig gått i ett. Vi trives veldig godt i foreldrerollen, men hallo - vi er ikke supermennesker. Akkurat som vi er avhengige av tid med barna, er vi også avhengig av alenetid og ikke minst kjærestetid. Så de siste par kveldene har vi faktisk fått prioritert hverandre litt, og det har vært helt helt nødvendig. 

I kveld derimot så har kvelden gått med til jobb. Jeg føler jeg har lagt bak meg tidenes mest effektive dag, og det føles så himla godt. Så nå er jeg høy på adrenalin! Jeg har vasket huset, tatt ukeshandelen med Mia og Max, trillet tur, ryddet i hagen og luket ugress, prøvd å vaske klær fire ganger (helt til jeg innså at den relativt nye vaskemaskinen vår har streiket! wæææ!), fått gjort unna masse jobb - og selvsagt vært mamma og gjort de dagligdagse tingene. Når livet (og jeg) ikke er i balanse, så er det lett at ting hoper seg opp, og kaos i hjemmet kan raskt bety kaos i hodet, så en dag med masse energi kom på et perfekt tidspunkt! Kvelden har blitt brukt til teamoppfølging, og mange i teamet har nådd sine mål for måneden. Så utrolig utrolig gøy! Jeg blir så stolt på deres vegne at jeg nesten flyr. Månedsavslutning er ikke hva det en gang var - for nå er det jo himla gøy! Jeg elsker energien jeg får ved utgangen av en måned!

Nå skal jeg prøve å finne hvilemodus. En ny dag venter i morgen, og i kjent stil er barna klare for dagen før fuglene fiser :) En kollega kommer i morgen formiddag for å fjerne noen trær og busker i hagen vår, og litt senere på dagen kommer en annen kollega for å spise lunsj med Max og meg. Det er duket for å bli en finfin dag med andre ord. Jeg er så heldig som får jobbe med så mange fine, godhjerta mennesker. Heldige meg!

Natta fra blidfisen, som akkurat nå føler seg litt høy på livet ;)

Ingen kommentarer: