tirsdag 13. juni 2017

Stolt

Det er vel ingen tvil om hvilke produkter jeg sverger til? De siste (snart) fire årene har kun Forever Living sine produkter blitt brukt her i vårt hus. Fra husvask til tannpuss. Fra hudpleie til kosttilskudd. Vi ønsker kun det beste, og det mener jeg bestemt at vi får fra Forever. Jeg er en stolt forhandler og forbruker av disse produktene. De dekker hele familiens behov. Det føles trygt og godt å ha en butikk i eget hus hvor jeg enkelt og greit kan hente det meste vi trenger når behovene er der. Om det er en shampoo når vi brått er tom, en tannkrem når vi skal ut å reise, multivitaminer til barna, en proteinsmoothie på farten, eller påfyll av aloe vera gel når vi er tomme i kjøleskapet. Flere av produktene har vært i bruk i vårt hjem siden jeg ble mamma. Altså i over 8 år. Så de har vært en favoritt hos meg i mange år. Nå har jeg fått en ny favoritt innenfor hudpleie, og det er veldig gøy å lese om denne serien i den nyeste utgaven av Costume. Ta en titt her


Jeg blir 30 år på Torsdag, og selvom jeg ikke liker å innrømme det så har jeg begynte å skimte linjer i ansiktet mitt. Nå mener ikke jeg å være ufin, men det ser jeg også på jevnaldrende. Linjene dukker opp hos oss alle. Ingen slipper unna. Vi kan begynne å forebygge rundt 25 års alder, men de fleste tar ikke ordentlig tak i det før de faktisk føler det er et behov. Mange tar ikke engang tak i det da, rett og slett fordi de ikke vet hva huden trenger eller hvilke produkter som faktisk fungerer. Hos meg er det ikke krise enda, men jeg velger allikevel å ta vare på huden min så godt jeg kan nå, så jeg har en frisk og fin hud lengre. Nok fuktighet, de rette anti age produktene, kosttilskudd som gir fukt og næring til huden fra innsiden, solfaktor året rundt - ja, her har du noen stikkord. Infinite hudpleieserie har jeg brukt i litt over en måned, og jeg er kjempefornøyd. Jeg kan faktisk se og kjenne at huden min har blitt strammere og fått en ny glød. Mamma har testet ut serien i noen få uker og merker det samme. Det er så deilig med produkter som faktisk fungerer, og skulle man mot formodning ikke være fornøyd så har vi 90 dagers fornøydhetsgaranti. Hvem andre kan tilby noe sånt?

Visste du også at Infinite by Forever er helt uten parfyme, silikon, sulfater og parabener?

Jeg er så stolt over å være en del av Forever, og så er jeg så glad for at produktene er så lett tilgjengelig her i hus. Jeg mener oppriktig at de gjør hverdagen vår lettere. Stolt stolt stolt! :)

Ingen kommentarer: