søndag 30. juli 2017

Hva drømmer du om?

Jeg pratet med en 18 år gammel gutt om hva slags drømmer han hadde for fremtiden. Det viste seg at han hadde ingen spesielle drømmer. For meg er dette helt hårreisende! Jeg har alltid hatt mange drømmer for fremtiden, og vissheten om at dem kan bli en realitet holder meg gående og motivert i forhold til min jobb i samarbeid med Forever Living. Flere har jeg også oppnådd! I dagens samfunn legges det lokk på mange drømmer. Man skal passe inn i samfunnets normer og følge strømmen. Man skal være realist, man skal ta utdannelse og man skal jobbe fra 8-16 og blende inn.. Du skal i hvertfall aldri stikke nesa di fram og tro at du er noe! For mange er dette nok, men personlig ønsker jeg mer i dette ene livet jeg lever. Det er jeg ikke alene om. 

Mine drømmer for fremtiden involverer ikke bare meg. De involverer familien min. Derfor har jeg inkludert dem i samtaler om fremtiden. Vi har laget dreamboard sammen. Visste du at det er 80% større sannsynlighet for at du oppnår dine mål og drømmer hvis du skriver dem ned og ser på dem daglig? Så hva drømmer du om? Hva drømmer mannen din om? Ikke minst, hva drømmer barna dine om? La dem drømme! Livet er så seriøst på mange områder, og ved å ha noen tanker og mål for fremtiden så kan man ha det litt mer morsomt. Alt vil ikke gå i oppfyllelse, men aldri legg lokk på andre sine drømmer for det. Hvem vet hva sønnen din kan oppnå når han blir eldre? Vi har ledd, kost oss og pratet om fremtiden mens dreamboard har blitt laget. Diskutert hva vi ønsker å oppnå sammen som en familie og hvor vi ønsker å reise. Barna elsker å bli involvert i slike samtaler! Drømmer kan være så mangt, men det er hyggelig å lage et dreamboard sammen. Samtidig lærer du barna dine å sette seg mål, og det vil dem få mye igjen for senere i livet. Uten et mål så vil jo drømmer kun forbli drømmer!

Vi som familie har mange felles drømmer, men det er viktig å tenke på seg selv også. Vanskelig for mange ja - men det er til syvende og sist dine personlige mål og drømmer som motiverer deg mest. Det er lov å være litt ego av og til! Jeg laget meg et dreamboard for snart fire år siden. Det var hårete mål som jeg ikke trodde ville bli en realitet på veldig mange år. Kanskje aldri? Det var gøy å se på det samme dreamboardet 2 år senere og vite at de aller fleste drømmene var blitt en realitet. Det er 80% større sannsynlighet for at du oppnår dine mål og drømmer hvis du skriver dem ned. Nå har jeg laget meg et nytt dreamboard. Ikke et dreamboard som involverer familien - for det er noe vi lager sammen. Dette er et dreamboard kun for meg. Motivasjonen blomstrer når jeg tar en titt på det. Dette er mål jeg vet vil gå i oppfyllelse!
Jeg elsker biler, og drømmen om en Porsche er kommet for å bli. Jeg veksler mellom en Macan og en Panamera. Vi får se hvor gamle barna er når drømmen går i oppfyllelse. Mellom nabotomten og vår tomt er det et gammelt slitt stakittgjerde. Det skal byttes ut med en fin mur med et hvitt vedlikeholdsfritt stakittgjerde oppå. Det gleder jeg meg til! Nå har Svigers kjøpt en kjempefin hytte på fjellet, som jeg vet vi vil få mye glede av, men med tiden så vil drømmen om egen hytte på fjellet også gå i oppfyllelse. Et sted vi kan invitere alle kjære og nære på helgeturer, avkoplingsturer, juleferie og påskeferie. Jeg har blitt opptatt av vesker med årene, og fortsatt står Louis Vuitton koffert og travel bag på ønskelisten. Man kan reise med stil! Jacuzzi i hagen hadde vært deilig, men et swimspa hadde vært helt perfekt. Barna hadde elsket det! New York i mitt hjerte. Byen jeg aldri har prioritert å oppleve, men som jeg gleder meg som en unge til å besøke. Vi har grus utenfor. Jeg har funnet ut at jeg hater grus. Det blir deilig og ryddig når vi får lagt belegningsstein i hele oppkjørselen vår. Til slutt så drømmer jeg om hvite strender. Vi opplevde det i Mexico, og vi vil nok oppleve det igjen i Thailand, men får man egentlig nok av disse hvite strendene og grønne hav? Nei, det tror jeg ikke. Ja takk til flere eksotiske reiser :)

Så, hva drømmer du om?

4 kommentarer:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Nå om dagen drømmer jeg om å få kontroll på angsten, og få skikk på kroppen.

Jeg drømmer om campingvogn og avslappende ferier, jeg drømmer om å ha full kontroll på alt inne i huset uten at noen roter alt ut igjen.

Jeg drømmer om oppussing og ommøblering, og for ikke å snakke om NYE møbler <3

Monica Jensen sa...

Så fine mål <3

Har du laget en plan på hvordan du kan oppnå disse målene? :)

Fru Jacobsen sa...

Først av alt er planen å få kontroll på angsten og kroppen, ellers så får jeg ikke kommet så mye lenger.

Kronisk vondt i hender, rygg, og nakke. + en angst som ofte setter meg helt ut av spill er utrolig teit, og setter mange kjepper i hjulene. Så jeg håper i allefall at jeg får kontroll på det i løpet av året.

Oppussing skal vi ta når kaspian er 4-5 år. For sånn det er nå så hoppes det i sofaer, leker flyr igjennom rommet og treffer en vegg eller noe. Karoline begynner i bhg til mandag og da får jeg litt mer tid til meg selv, og til å nyte den siste tiden med lillebror.

Monica Jensen sa...

Det blir nok godt <3 Når er planen at han begynner i bhg?

Jeg anbefaler Vital5 på det varmeste. Spesielt aloe vera, probiotic, argi og arctic sea. Helt sikker på at det vil gjøre godt for kroppen din, slik det også har gjort godt for meg <3 Verdt hver eneste krone!