lørdag 29. juli 2017

Vacay mood

En sommer uten spesielle planer ventet oss i år. Dubai i April, bryllup i August, bryllupsreise i September og Thailand i Desember.. Det blir nok reising i år, så lommeboka var enig med oss i at sommeren kunne tilbringes hjemme. Fem uker ferie for barna, da jeg i tradisjonen tro er alene med dem to av disse ukene. Hva skulle vi finne på? Man skal ha et ganske greit aktivitetsnivå sommeren igjennom for og ikke ende opp med søsken som bare krangler eller barn som maser, sutrer eller "kjeder seg i hjel". Vi har bestått sånn tålig med glans! Selvsagt har det vært noen runder med frustrasjon, og både Nicklas og jeg har hatt dager der vi har kjent det koke i topplokket - spesielt rundt leggetid. Men vi har vært superheldige, for været har virkelig vært på vår side denne sommeren. Det gjør alt så mye lettere. Vi har kost oss glugg i hjel!


En uke i Hamburgsund i Sverige. Bittelitt bading, flere turer ute med båten og ellers gåturer, grilling og avslapping. Det blåste mye denne uken, som satte sine begrensninger, men det var godt å komme seg litt bort - og enda bedre å komme hjem igjen :) Deretter dro Teo på to ukers ferie med pappaen sin, mens Nicklas jobbet og jeg var hjemme med Mia og Max. Vi var stort sett på farten, så disse to ukene gikk overraskende raskt, men det var innmari godt når Nicklas startet sin ferie og Teo kom hjem igjen. Da dro vi på hytta i Son. En skikkelig perle med den fineste utsikten. Der hadde vi en helt fantastisk uke! Vi tilbrakte dagene på stranda der vi alle sammen var omtrent mer i vann enn på land. Det føltes ut som et lite stykke syden hadde flyttet nordover for anledningen. Den siste ferieuka har vi gjort litt av hvert. Vi har stått på i hagen, fått ryddet unna mye og kvittet oss med flere fæle busker og tujaer. Det går fremover og det blir bra. Vi har også vært på en liten båttur til Tyskland. Color Line Kiel tur/retur. Ikke en reise som ga mersmak, men ungene koste seg og vi hadde det veldig koselig sammen - det er det viktigste :)

Nå nærmer ferien seg en avslutning, og vi er skikkelig klare for hverdag igjen. Rutiner, trening, sunn mat, jobb - ja, alt! Det skal bli godt å avslutte årets sommerferie. En sommerferie som har vært helt topp, til tross for at vi hadde "ingenting" på planen :) Hvordan har din sommer vært?

Ingen kommentarer: