tirsdag 22. august 2017

Bryllupslokalene


Jeg har enda ikke landet ordentlig etter bryllupet, men gleder meg til å ta dere gjennom dagen når vi får bildene fra fotografen. Det var i hvertfall en helt magisk dag. Alt hva vi drømte om og mer til ❤

Bryllupsfesten hadde vi, som nevnt før, på Støtvig hotell på Larkollen. Et utrolig fint spahotell som ligger i vannkanten med utsikt utover Oslofjorden. Dette var det første selskapslokalet vi var og så på, og også det eneste vi falt pladask for. For oss var det aldri noe annet alternativ!

Fargene som gikk igjen i bryllupet vårt var hvitt, sølv, grått og grønt. Vi ønsket det stilrent og lyst. Når vi tok en titt i festlokalene så ble vi helt satt ut. Det var så vakkert, akkurat slik vi ønsket å ha det! Store åpne vinduer fra gulv til tak med den fineste utsikt, hvite runde bord, store flotte lysestaker og de vakreste blomsterdekorasjonene med masse hvitt og grønt. Helt perfekt!

Vi opplever hele hotellet som flott. Servicen, rommene, bryllupssuiten, utsikten, frokosten.. Det er det lille ekstra hele veien, der ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Det føltes veldig trygt å ha bryllupsfesten sin her, for jeg visste at dem hadde full kontroll. Og for en helg det ble!!

2 kommentarer:

Bente sa...

Så lekkert pyntet:)

Monica Jensen sa...

Tusen takk <3 Veldig vår smak :)