mandag 14. august 2017

Bryllupsuka er i gang

Nå er bryllupsuka i gang. Wææ, det er faktisk helt uvirkelig at dagen er så nærme. Dette har vi jo planlagt så lenge, og plutselig så er vi bare få dager unna :)

Fotograf: Anne Grete Nogva // Afo2

Flere har nevnt bare i dag at jeg har vel nok å henge fingrene i denne uken, og da kjenner jeg at jeg nesten blir litt stresset, haha, for min uke er veldig rolig med tanke på at bryllupet er på lørdagen. Så enten har vi glemt noe ekstremt viktig, eller så har det gått slik jeg håpet; med god planlegging og riktige valg slipper vi forhåpentligvis unna noen skikkelige bridezilla-moments mot slutten av planleggingsfasen ;) Jeg skal brette kirkeprogrammene, øve på talen og ha vippe-og negletime, men ellers har jeg ikke de store planene denne uka. På fredag vil vi selvsagt ha nok å gjøre, men ellers er uken min ganske rolig og brura er foreløpig ganske avslappet. Foreløpig.

Så nå krysser vi bare fingrene for at været er med oss. Aldri før har langtidsvarselet blitt sjekket så mange ganger. "Langtidsvarselet - minutt for minutt..." Det ser ikke helt lovende ut foreløpig, men jeg velger å forholde meg positiv ;) I tillegg så kjenner jeg at jeg stresser litt over eventuelle sykdomsbølger barna kan dra med seg hjem fra barnehagen. Såpass mye at jeg vurderte å ha dem hjemme denne uken, men altså, da kan det være bridezillaen hadde dukket opp. Det er noe med det å få tid til å roe ned hue sitt litt innimellom! Heldigvis er det planlegginsdag på torsdag og fredag, og selvom jeg først tenkte at det var litt dum timing, sitter jeg nå med tanken om at det er helt perfekt. Vi reiser jo ganske tidlig til Støtvig på fredag uansett :)

En ting er sikkert; vi skal prøve å kose oss mest mulig hele denne uka, for på søndag så er det over, og da starter kapittelet som herr og fru. Jeg tror dog ikke det blir den helt store omveltningen for oss ;)

1 kommentar:

Véronique sa...

Gud av meg så spennende :) Ikke mange dager igjen :) Skal dere på bryllupsreise?