torsdag 31. august 2017

Days like these

God kveld!
Har dere hatt en fin dag? For min del har det vært en dag til å lade batteriene. Akkurat hva jeg trengte. Jeg er en trebarnsmor som sover alt for lite. Når barna våknet før fuglene feis i dag morres, benyttet jeg anledningen til å sende dem ut døren med Nicklas. Det skjer ca aldri, men akkurat i dag ville jeg unne meg det. Å kunne ligge i sengen til over 10 på en helt vanlig Torsdag er hverdagsluksus for meg. Å legge opp dagene mine slik at jeg får mulighet til å hente meg inn når det virkelig trengs er gull verdt. Så i dag har jeg tatt alt i et rolig tempo. Jeg har jobbet fra sofakroken under pleddet, drukket varm kaffe, kjent på hvilepulsen og virkelig fått ladet opp batteriene før ettermiddagen slo til. Alle småbarnsmødre burde få mulighet til å unne seg slike dager. Vi er tross alt bare mennesker!


I morgen går turen innover til Oslo. De neste tre dagene skal tilbringes der. Jeg har noen lange, men fine arbeidsdager i vente. Elsker balansen! Jeg ser fram i mot inspirasjon og faglig påfyll, og ikke minst tid med kollegaer. I morgen er det Key-møte med topplederne i Norge og resten av helgen er det Success Days, vårt årlige event som arrangeres i hovedstaden. Det var på samme event jeg debuterte som foreleser for tre år siden. Foran ikke mindre enn 700 kollegaer. For et rush! Snakk om nerver i høyspenn, og for ikke å snakke om en helt vill mestringsfølelse. Jeg var høy på livet i flere uker etterpå!

Nå har jeg satt meg godt til rette i senga med "Foo fighters - Wheels" på Spotify. Klar for å runde av måneden med et brak! Det er månedsavslutning, og i kjent stil byr det på en kveld der tastaturet koker. Slitsomt, tenker kanskje du? Gøy, sier jeg! Det er utrolig gøy å kunne ha en såpass stor innvirkning på egen inntekt, og ikke minst andres resultater og inntekt. I love it!

God natt og sov godt, så sees vi plutselig :)

Ingen kommentarer: