fredag 25. august 2017

Det lille ekstra

Når vi planla bryllupet og satte opp budsjett, bestemte vi oss for at vi ønsket å prioritere det lille ekstra. Små ting som setter en ekstra gullkant på feiringen. Et bryllup koster, og det var virkelig verdt hver eneste krone, men når man først bruker en sånn kostnad på en slik dag så ville vi ha det gjennomført fra start til slutt. Det føler jeg vi klarte. Den røde tråden fulgte oss store deler av dagen. 

De aller fleste gjestene bodde på Støtvig hotell. Det var innmari fint. Da var det ingen som stresset hjem med taxi, og vi kunne også møtes til frokost dagen derpå. Jepp, brudeparet kom seg opp til frokosten og da var det veldig hyggelig å møte venner og familie i restauranten. Når de sjekket inn fikk de utdelt en goodiebag i resepsjonen. En liten velkomsthilsen fra brudeparet for å vise at vi satte pris på at dem ville være med å feire oss. Sånt koster ikke så mye, men er innmari hyggelig å lage i stand og ikke minst gi bort. 


Goodiebagene inneholdt en liten flaske prosecco, to champagneglass, tannkrem, fuktighetskrem og sjokolade. Bare en liten oppmerksomhet. Jeg hørte at flere hadde hatt bruk for både tannkremen og fuktighetskremen denne helgen, så det var midt i blinken! Små detaljer som er med på å sette prikken over ién - hvertfall i våres øyne :)

Ingen kommentarer: