lørdag 26. august 2017

Drømmer går i oppfyllelse


La barna drømme - og drøm litt på veien selv også!

Jeg har alltid hatt mange drømmer. Flere av dem har jeg sett på som helt uoppnåelige, men jeg har aldri avskrevet dem for det. Da jeg startet opp som selvstendig næringsdrivende for fire år siden, fortalte jeg om drømmene mine til min mentor, og hennes reaksjon var enkel og tydelig; "Men Monica, dette er jo fullt oppnåelig!" Bare den ene setningen gjorde en forskjell for meg. Dette var jo ting og opplevelser som var virkeligheten til så mange. Ting og opplevelser som var en selvfølge for mange, men som for meg på daværende tidspunkt kun var fjerne drømmer. Jeg innså at hvis noen har oppnådd disse tingene før meg, så kan selvsagt jeg klare det samme. Fra den dagen av begynte jeg å jakte på drømmer, og den ene drømmen etter den andre gikk i oppfyllelse. 

Drømmebryllupet ble en realitet forrige helg. Det var virkelig drømmebryllupet vårt fra start til slutt. Som sagt før så skal jeg ta dere gjennom dagen når vi får bildene fra fotografen :) En annen drøm som har vært med meg lenge er New York. En reise som kunne gått i oppfyllelse tidligere, men som ikke har blitt prioritert. To dager etter bryllupet fikk jeg en melding fra en venninne. Hun hadde to flybilletter, og ønsket å ha med meg. Heldige meg! Så; New York, baby! Vi reiser i September! Nå har vi booket rom på The Roosevelt hotel i Midtown og i kveld skal vi møtes for å planlegge turen nærmere. Det blir en opplevelse. En drøm som går i oppfyllelse. Tips om hva vi må se, hvor vi må spise og hva vi må gjøre tas i mot med stor takknemlighet :)

Jeg har alltid vært glad i å reise, men dette har blitt forsterket de siste årene. Når man får reise og se verden på en ny måte, så våkner noe i deg. Man forstår at man ikke kan gå gjennom livet uten å oppleve mer. Se mer. Dermed har reisegleden i meg blitt enda sterkere, og dette har heldigvis smittet over på hele familien. Reiser er noe vi alltid vil prioritere. Det gir oss mange fine minner, barna lærer utrolig mye og det gjør oss rik på opplevelser. Det er også en av gledene ved jobben min. Jeg har alltid en fantastisk reise å se fram i mot, som jeg også kan inkludere familien i. Neste reise med jobben går til Dallas, Texas. USA ga mersmak - og jeg er glad for at vi skal få se flere sider av dette enorme landet fremover :)

Ingen kommentarer: