søndag 27. august 2017

Gifteringene


Å se på gifteringer sammen var veldig koselig! Under planleggingsfasen har det hele føltes så uvirkelig og fjernt, men når vi sammen var og så på gifteringer ble det brått mer virkelig. Vi fant raskt ringene vi ønsket, og noen uker senere bestilte vi dem. Nå føles det himla godt å ha dem på fingeren. Til og med Nicklas trives med det, enda det var det han grudde seg til ved å gifte seg; nemlig bruke ring. Jeg synes han kler den godt :)

Nicklas ønsket en klassisk, enkel giftering i hvitt gull, mens jeg ønsket en smal ring i hvitt gull med diamanter. Jeg elsker ringen min. Sammen med forlovelsesringen synes jeg den ble ekstra fin! Det er en alliansering, så hvem vet, kanskje den fylles opp med diamanter for hver bryllupsdag? :)

I begge ringene har vi gravert inn M ❤ N. 

Ingen kommentarer: