tirsdag 22. august 2017

Honeymoon


Om ikke lange tiden så reiser vi på en liten bryllupsreise. Vi var litt fram og tilbake i forkant av bryllupet om det var noe vi skulle prioritere nå, men landet på at vi kun gifter oss én gang og at det da var på sin plass med en bryllupsreise. Det er vi så vanvittig glade for nå ❤

Vi reiser til en vakker og rolig liten øy utenfor Dubrovnik i Kroatia, som heter Lopud. Her vet jeg at vi skal få noen fantastiske hvetebrødsdager med en mulighet til å lade opp batteriene. Det skal bli så godt! 

Det ble raskt hverdag igjen etter bryllupet, for hjemme ventet tre barn, et vaskerom med klær som måtte brettes og generelt livet vårt. Vi trives med livet vårt (heldigvis), men å gå fra å være helt tilstede i bryllupsboblen til å stå med klesvask opp til lårene og bli revet ut av boblen på null komme niks, føltes ganske brutalt. Hei virkelighet! Da kjente vi hvor godt det faktisk var å vite at en bryllupsreise snart står for tur. Da får vi mulighet til å kjenne på de fantastiske hvetebrødsdagene sammen, med kun øyne for hverandre. Eller som Nicklas sier; "Når vi først reiser, så kommer sikkert du bare til å savne barna!" - og han har nok rett, men da får vi savne barna sammen, mens vi spiser god mat og later oss på solsengene i et land vi har hørt så mye positivt om. Det blir fantastisk ❤

Så er det noe jeg virkelig anbefaler; prioriter bryllupsreise! Selve bryllupsdagen flyr så fort av sted at du nesten føler deg tom dagen derpå. Jeg tittet ikke på klokka en eneste gang, og prøvde virkelig å leve i nuet som alle anbefalte meg, men det er rett og slett umulig å la alle inntrykk og følelser synke inn. Da er det utrolig godt å ha en slik reise å se fram i mot. Den første reisen som Herr og Fru. De berømte hvetebrødsdagene. Hvetebrødsdagene som vi nyter nå også, dog bare med en litt høyere puls ;) 

Samtale mellom det nybakte ekteparet mens vi pusset tennene på Søndag kveld:
Meg: "Nå har vi fått de tre barna vi ønsket oss, vi har pusset opp hele huset og vi har giftet oss. Hva skal vi finne på fremover nå da? Hva slags prosjekt skal vi ha?"
Nicklas: "Fremover skal vi nyte!"

- Og han har helt rett. Vi skal nyte ❤

Ingen kommentarer: