lørdag 12. august 2017

Hva med barna? // Del 2

Jeg fortalte jo litt om våres planer i forrige innlegg, men til tross for at barna reiser hjem når vi skal sette oss til bords, er vi opptatt av at dette skal være stort for dem også. Det er jo en dag de har ventet så lenge på. Derfor starter vi feiringen allerede på fredag :)


På fredag reiser vi til Støtvig hotell. Foreldre, søsken og forlovere skal alle sammen være der fra fredag, noe vi synes er veldig hyggelig. Da skal vi spise felles middag i den amerikanske dineren, som ligger i kjelleren på Støtvig hotell. Det blir en avslappet stemning, noe som passer perfekt før en så høytidelig dag. Her er det lekerom og bowlingbane, som skal bli flittig brukt. Dette er barnas dag, der de skal få kjenne på at dette er en helg utenom det vanlige. Vi avslutter helgen på ulike rom. Jentene og guttene hver for seg. Jeg skal derfor være så heldig å dele seng med Mia denne natten :)

På formiddagen vil barna for det meste tilbringe tid med besteforeldre og tanter. De kan løpe inn og ut av rommet mitt så mye de ønsker, og kommer nok også til å være en del sammen med Nicklas, men siden jeg har både frisør og makeupartist på rommet er det ikke så mye jeg kan bidra med denne formiddagen. Vi satser på at Max får sovet litt, og så skal barna få i seg en god lunsj, før det er tid for vielsen. Barna reiser sammen med forloverene mine, pappa og meg til kirken.

Etter vielsen skal fotografen knipse noen bilder av oss med barna, før de reiser videre til Støtvig sammen med mormor og de andre gjestene for å ha det litt gøy. Der venter blant annet masse is på dem. De skal bli gjort ordentlig stas på! Når Eirik henter dem står McDonalds for tur, etterfulgt av lørdagsgodt hjemme hos oss. Akkurat nå tror jeg det er det Mia gleder seg aller mest til, i tillegg til å kunne bruke brudepikekjolen-og skoene så mye hun vil ;)

Jeg håper og tror de vil kose seg masse, både på Støtvig og her hjemme. Uansett hva som skjer i livet, så er man først og fremst mamma. Det merkes godt i forkant av bryllupet. Alt annet kommer litt i skyggen. Så lenge barna har det fint, har jeg det fint - og da blir dagen og helgen helt perfekt :) Jeg innbiller meg at jeg ikke hadde hatt en eneste bekymring hvis jeg giftet meg før jeg fikk barn, men da hadde jeg nok brukt alt for mye energi på å bekymre meg for andre ting, haha. Prioriteringene endrer seg med mammarollen :)

Nå er det en uke til bryllupsdagen, og selvom en stor del av meg føler meg veldig rolig, merker jeg at jeg har bryllupet i bakhodet 24/7. Jeg prøver å koble av, for jeg har ingen planer om å titte på klokka en eneste gang denne dagen, og jeg skal prøve så godt jeg kan å leve i nuet og nyte alt det perfekt uperfekte som kommer til å prege dagen vår. Iiiih, jeg gleder meg!!

Ingen kommentarer: