torsdag 3. august 2017

Jeg skulle være i mitt livs form

Jeg har begynt å følge med på værmeldingen i forkant av vår store dag. Da skjønner man at det nærmer seg. Kryss fingrene for at vi får fint vær. I det minste oppholdsvær! :)


For ett år siden sa jeg at jeg skulle være i mitt livs form når jeg gifter meg. Jeg trodde oppriktig at jeg skulle klare det, men livet - det skjer. Jeg kastet meg over treningen for alvor i Januar, og så avsluttet jeg med et brak når jeg var i bilulykke i Mars. Etter det har jeg ikke kommet meg tilbake på treningsstudio. Det har vært for mye annet som har tatt opp tid, krefter og fokus. Kall det gjerne unnskyldninger, men jeg har ikke prioritert trening midt oppi alt annet. Vi har jo hatt en ganske utfordrende vår. Jeg har gått turer og trent bittelitt med strikk her hjemme, men det er ikke noe å skryte av foråsiresånn. De noe delte magemusklene er der fortsatt, og magen har ikke blitt noe flatere. Det vil den heller ikke bli før magemusklene eventuelt har grodd ordentlig. 

Så var det det å innfinne seg med at jeg har født tre barn og er flott som jeg er. Er det ikke det man skal tenke, eller hva? Det er ikke alltid like lett å godta sin egen kropp, men med tanke på den bragden den har vært gjennom hele tre ganger, skal jeg være himla stolt! Det er allikevel litt over 2 uker til bryllupsdagen. Så selvom jeg ikke er i mitt livs form når jeg blir fru, så kan jeg ta grep som vil gjøre selvfølelsen min et par hakk bedre. Jeg vet at mye kan bli gjort ved å legge inn en times powerwalk daglig og for alvor benytte meg av strikkene og vektene vi har her hjemme. Sukker har jeg kuttet ut for lengst. Jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har rørt sjokolade (min store svakhet) de siste månedene. Allikevel kan jeg være enda mer forsiktig/obs på hva jeg putter i munn fremover. Det handler ikke om å sulte seg, men å spise riktig og rent. Heldigvis har jeg en PT på boks her hjemme, som kan hjelpe meg med både treningsøvelser og oppskrifter. Det kommer ekstremt godt med akkurat nå. Dette er ikke noe jeg gjør alene. Dette gjør vi sammen, herr og fru, i forkant av våre store dag. To småbarnsforeldre som har akkurat den mamma-og pappakroppen vi har ;)

Ingen kommentarer: