torsdag 3. august 2017

Spennende planer


Nå banker snart høsten på døren, og selvom jeg elsker varme solstråler mot kroppen, opplever jeg høsten som helt spesiell. Den koseligste tiden på året, hvis man ser bort ifra hjortelusa. Denne høsten har jeg flere spennende planer. Først og fremst gleder jeg meg til å ta på meg arbeidshanskene igjen, etter noe som føles ut som 2 års ferie, til tross for at jeg egentlig har vært i full jobb hele denne perioden. I den forbindelse søker jeg tre nye kollegaer. Jeg søker deg som er positiv, ambisiøs og lærevillig. Jeg søker deg som ønsker en forandring i din hverdag. Jeg søker deg som har en liten gründerspire i magen, og som ønsker å styre dagene dine 100% selv. Hvis det er deg, må du gjerne kontakte meg via mail for en uforpliktende skriftelig samtale (mon_jensen@hotmail.com). 

Det er ingen som begynner med denne jobben fordi de ikke føler de har nok å gjøre. Alle nå til dags lever et hektisk liv, med nok på timeplanen. De som begynner med denne jobben ønsker derimot å investere tid nå, for å frigjøre mer tid senere. Senere kan være om 3 måneder, 6 måneder eller 1 år. Det er helt opp til deg! Det de fleste savner er mer frihet i hverdagen. Flere timer i døgnet slik at man får tid til å ta vare på seg selv, mer tid med barna, mindre stress på morgenen. Det er goder som følger med denne jobben, så lenge man er innstilt på å jobbe for det. Denne høsten har jeg satt av tid til å coache tre stykker til å oppnå disse tingene. Kanskje er det du og jeg som skal bli kollegaer?

Hvor mange timer bruker du på telefonen din hver dag? 

De aller fleste bruker flere timer daglig på telefonen. Noen minutter her og noen minutter der blir brått til timer. Hva hvis du kunne brukt disse minuttene her og disse minuttene der på telefonen, men samtidig få noe tilbake for tiden du legger ned? Noe som på sikt kan gi deg mer frihet, mer tid og kanskje også en bedre økonomi? Det finnes slike muligheter. Slike muligheter blir omtalt som "for godt til å være sant", men vi lever i 2017, så det handler om å åpne øya og forstå at arbeidsmarkedet forandrer seg. Mulighetene forandrer seg. Vi må slutte å være naive når det gjelder det stadig utviklende arbeidsmarkedet og vi må lære oss å se muligheter når de kommer servert på ei fjøl!

Det mest givende med min jobb synes jeg er å hjelpe andre mennesker til å tjene penger. Jeg elsker når småbarnsmødre, som lever med kronisk dårlig samvittighet og føler seg dratt mellom jobb og privat, endelig ser at dette er en jobb de kan leve av fulltid. Skuldrene deres senker seg og de blir rett og slett litt gladere. Jeg elsker å se sjenerte, litt usikre mennesker utvikle seg til å bli tryggere og mer selvsikre. Mye skjer når man opplever mestring og samtidig har mennesker som står stødig bak dem og heier dem opp og fram. Det er dette jeg brenner for, og det er ikke få ganger jeg har stått med tårer i øynene og et stort smil om munnen når teamkollegaer har oppnådd sine mål. Det er stort å få følge menneskers utvikling på den måten. Når man attpåtil får friheten man ønsker, en mulighet til å reise jorda rundt og en bedre økonomi - ja, da kan ikke dette kalles for noe annet enn min drømmejobb. Men husk, jeg også startet et sted. På samme stedet vi alle starter. På null. Mye kan dog skje på tre måneder, seks måneder, 1 år eller 4. Det handler bare om å begynne :)

Hvordan ønsker du at din hverdag skal se ut om 5 år? 

Ingen kommentarer: