mandag 21. august 2017

Størst av alt er kjærligheten

En noe redusert brud nyter denne mandagen sammen med mannen min. Endelig er vi gift. Endelig er drømmemannen min, sånn helt på ekte! Det er en veldig god følelse ❤

Herr og fru Kongsness Knudsen

Vi hadde en helt fantastisk dag. Jeg gleder meg til å fortelle mer om den, jeg må bare summe meg litt først og la inntrykkene falle på plass. Det er dog sant som alle sier; dagen flyr av sted i et rasende tempo, og selvom man prøver å nyte hvert eneste øyeblikk, så er det nesten vanskelig å la alt synke inn der og da. Følelsene, inntrykkene, tårene, de fine menneskene, latteren, musikken... Ja, alt! Det var en spesiell dag ❤

Nå er hvetebrødsdagene i gang, og livet føles ganske likt som før bryllupet, med tre barn i hus. Vi er derfor veldig glade for at vi om kort tid skal reise på en liten bryllupsreise. Noen dager til å bare være oss og nyte kjærligheten. Det skal bli så godt ❤

Ingen kommentarer: