torsdag 17. august 2017

To dager til bryllup

Om to dager er vi gift ❤


Dere kan tro sommerfuglene har meldt sin ankomst nå, men til tross for at spesielt jeg er veldig veldig spent, så gleder vi oss selvsagt mest. Det blir jo tidenes dag med alle menneskene som er så viktige for oss. Det jo bare bli vellykket da :)

Vi har holdt pusten mens vi har fulgt værmeldingen minutt for minutt denne uken, men vi velger å forholde oss positive, for akkurat er det meldt oppholdsvær, og da kan vi hvertfall ikke klage. Samtidig så får man aldri gjort noe med været, og bra blir det uansett! Jeg kjente også hjertet stoppet i brystet mitt et lite øyeblikk i stad da Max våknet opp forkjølet med utslett. Jeg har holdt barna hjemme fra barnehagen en ekstra dag denne uken for å slippe unna sånt, men også dette kan gå seg til på et par dager. Så lenge det bare er en liten forkjølelse så skal det nok uansett gå fint, men syke barn gir alltid en ekstra engstelse og litt ekstra verk i mammahjertet. Heldigvis er utslettet allerede borte, så det kan nok være han bare har reagert på den minimale søvnen han har bidratt med denne uken han også. Batteriene er fulladet hos mor og far i hus skal dere vite.... ;)

Ellers er alt ordnet i stand og i morgen går turen til Støtvig hotell. Det blir så bra, og jeg klør i fingrene etter å dele alle detaljer med dere, men det får vente. Jeg har garantert mye på hjertet etter den store dagen vår, så dere får bare følge med :)

Vi sees kjære dere ❤

Ingen kommentarer: