onsdag 20. september 2017

Avlyst alle planer


Som jeg skrev i går så kan høsten være tøff for kroppen, og i år også opplever jeg noen set backs. Jeg vet at det bare er i denne overgangsfasen mellom sommer og høst, før jeg igjen vil føle meg bedre. Jeg stresser derfor ikke over dette, selvom det selvsagt er dritkjedelig. Jeg vet hvilke grep jeg selv kan ta for å få en fortgang på bedringen - så jeg er allerede i gang. Det handler om å komme tilbake til mine gode vaner og livsstil, som overhodet ikke er vanskelig for meg å opprettholde, rett og slett fordi den bidrar til at jeg føler meg frisk og vital, kontra sliten med smerter. Mer bevegelse og minimalt med sukker. Slik jeg har levd de siste årene, men etter bryllupet skal jeg innrømme at jeg har skeiet ut, og derfor traff nok høsten meg litt ekstra hardt i år. 

I dag har jeg derfor avlyst alle planer, og tatt et valg om å lytte til kroppen. Jeg har vært hos min venninne og frisør for å farge etterveksten min før reisen vår til New York. Der drakk jeg kaffe og jobbet fra telefonen. For utenom møter og regnskap, kan jeg gjøre absolutt alle mine arbeidsoppgaver på telefon. Det gjør det mulig for meg å jobbe hvor som helst, når som helst - og det betyr også at en tur til frisøren ikke er synonymt med fri. Her kan jeg få i pose og sekk, og det synes jeg er flott! Etter frisørbesøket hadde jeg flere avtaler, men alt har nå blitt endret på - begge møtene skal i stedet tas på Skype. Kroppen vil rett og slett ikke spille på lag, så nå er jeg hjemme og jobber fra sofaen. Godt pakket inn under dyna, da influensafølelsen herjer. Heldigvis kan jeg være sabla effektiv når jeg får alenetid på Mac´n, så til tross for en noe tung dag, får jeg gjort mange av mine arbeidsoppgaver. Det var jo dette jeg drømte om; en mulighet til å lytte til kroppen når behovet dukker opp, og legge opp arbeidsdagene etter livet, fremfor omvendt. 

Jeg skal prøve å titte innom senere i dag med et nytt innlegg fra bryllupsdagen vår. Tenk at det allerede har gått en måned ❤ Jeg har enda til gode å dele bilder og glimt fra selve bryllupsfesten. Så titt innom da vel :)

Ingen kommentarer: