torsdag 21. september 2017

Bryllupsfesten // del 2

Neste talere ut var mine fine forlovere, Linda, Live og Isabelle (søsteren min). Du vet det blir tårevått når Linda må starte talen med å skåle fordi tårene allerede da renner, haha. Det var tre veldig koselige taler som beskrev vårt forhold og våre år sammen så godt. Tre unike og så forskjellige, men samtidig like gode, vennskap. Jeg er så glad for at de alle tre ønsket den rollen i bryllupet mitt, siden disse tre jentene er de jeg prater desidert mest med i hverdagen - på gode og dårlige dager ❤


Vi brukte mye tid på bordsetting i forkant av bryllupet. Vi ønsket å blande gjestene, slik at de kunne bli bedre kjent med hverandre, også til tross for at de kanskje aldri før hadde møttes. Hvem passer sammen? Hvem har lik humor? Hvem har hva til felles? Jeg føler vi traff ganske greit, og det så ut som stemningen var god på samtlige bord. Det var en fryd å se alle de fine menneskene og den gode stemningen som gikk igjen på hvert bord. Man arrangerer jo ikke en så stor fest kun for egen del, men også fordi man ønsker å samle venner og familie til en annerledes og fin dag. Da er det ekstra hyggelig å se dem kose seg!

Noe som var med på å bryte isen, var en spørsmålslek som Torun hadde laget i stand. Før bryllupet fikk vi beskjed om å lage spørsmål som omhandlet 25 av gjestene, og når middagen var i gang fikk alle gjestene utdelt et ark der samtlige spørsmål var nevnt - men hvem var den skyldige? Dette førte til masse latter og praten kom ordentlig i gang. Mot slutten av middagen ble spørsmålene lest opp, og den skyldige måtte reise seg :)


Hvem sovnet på do under det aller første familieselskapet han deltok på?
Hvem ringer brudeparet til når de trenger mer penger? 
Hvem spilte mot Liverpool når Vålerenga møtte dem på hjemmebane i 2011?
Hvem i rommet er kjent som Divamamma?
Hvem har vært tidligere finalist i Miss Norway?
Hvem har vært tidligere lagspiller med Espen "Shampo" Knutsen?
Hvem har den mest spennende dagboken i rommet? (kan være bruden har hatt høytlesning en gang..)


Spørsmålene som er nevnt hører ikke nødvendigvis til personene som er avbildet her, bare så det er sagt ;) Det var i hvertfall en morsom greie, og anbefales absolutt :)

Foto: Afo2 // Anne Grete Nogva

Ingen kommentarer: