søndag 3. september 2017

Dette er unikt

For en helg jeg har hatt. Ett ord; wow!!


De tre siste dagene har jeg arbeidet i Oslo fra morgen til kveld, men nå sitter jeg igjen med mer energi  enn før helgen og en boblende god følelse i kroppen. Sånn er det når man har en jobb som også tilfeldigvis er din aller største hobby! I helgen har vi hatt vår årlige konferanse i Oslo, og som alltid var det helt magisk. Det er dømt til å bli magisk når du omgåes positive mennesker, der stemningen er god, inspirasjon og kunnskap deles og alle vil hverandre vel. Ingen spisse albuer. Jeg elsker energien vi kollegaer har oss imellom, og kan vedde lilletåa mi på at den er helt unik! Her er det rom for alle, og uansett bakgrunn, stil, meninger eller religion, så er du velkommen og du er en del av oss. Et sted du kan være 100% deg selv, fordi du er bra nok!


Vi har feiret flere teamkollegaer denne helgen, som har fått fortjent anerkjennelse på scenen. Man blir så stolt atte hjelp! Å få følge utviklingen, målsettingen og resultatene til teamet sitt er en veldig spesiell følelse. Man vil så inderlig at de skal oppnå alle mål de setter seg - små, som store. Da er det både rørende, utrolig gøy og et aldri så lite adrenalinkick når du ser at dem mestrer det, kun ved å ta ett skritt av gangen og ha tillit til at systemet fungerer. I helgen har vi fått feiret så mange, knyttet enda tettere bånd, skravlet og gliset fra øre til øre. Det har vært en flott helg på jobb med andre ord!


Til tross for at vi jobber i team, så opplever jeg ingen konkurranse. Jeg setter umåtelig stor pris på kollegaene mine spredt rundt i Norge, som ikke er blant mine aller nærmeste kollegaer. Samtalene vi har, erfaringene som blir delt og energien oss imellom gir meg så masse glede. På slike eventer får vi en mulighet til å catche up, og det er alltid et høydepunkt!


Så, takk. Takk til mine kollegaer som bidrar til at jeg koser meg så utrolig masse i min jobb. Takk til et stødig og profesjonelt selskap som arrangerer de beste eventer og stiller opp med et utrolig støtteapparat for at vi skal få best mulig resultater. Takk til alle dere som titter innom, legger igjen hilsner, "huker" tak i meg og sier hei når dere møter meg og som følger meg og min hverdag - som ikke er helt A4. Dere alle gjør livet litt ekstra fint :)

Ingen kommentarer: