torsdag 28. september 2017

Dreams do come true // New York City


Etter over 60 000 skritt, hysteriske latterkuler, fantastiske måltider, en noe seig jetlag og en forventet krystallsyke senere, er jeg hjemme igjen - etter tidenes reise. Fy flate, den kommer jeg til å leve lenge på! New York innfridde på alle områder, og jeg kan nesten ikke vente med å reise tilbake igjen. For en by! Jeg har hatt New York på mitt dreamboard i fire år, og nå kunne jeg hake ut enda en av mine drømmer ❤

Jeg forelsket meg i USA etter ca 3,5 minutt i Fort Lauderdale to år tilbake i tid, og jeg er om mulig enda mer forelsket nå. Amerikanere er et eget folkeslag. New Yorkere er visstnok kjent for å være litt sære, og jada - vi møtte på noen av dem også, men jevnt over er amerikanere mye mer smilende og imøtekommende enn hva vi er vant til her. Jeg har ikke tall på hvor mange ukjente gutter og jenter vi kom i snakk med, som bare ville slå av en prat, knytte kontakter via sosiale medier eller bare ønske deg en fin dag/kveld eller inkludere deg. Hvor ofte skjer sånt i Norge? Heldigvis kan man alltid forbedre seg, og det er ingen tvil om at vi nordmenn kan bli flinkere til å bruke disse ordene; "hei" og "tusen takk". Man dævver ikke av å smile til hverandre og være hyggelige, uavhengig av kjønn :)

Så over til turen.. Den var magisk. Det er få andre ord som kan beskrive den. Fra start til slutt storkoste vi oss, og jeg skal ta dere med på reisen dag for dag, hvis det er av interesse? Mange har jo fulgt med via Snapchat, men der ble jo bare en brøkdel vist. Jeg titter innom i morgen med et nytt innlegg, for nå som barna endeliig er lagt, skal jeg slappe av litt. Jetlag når man kommer fra USA tuller man ikke med, men jeg vet at det bare er snakk om en dag eller to til før jeg er 100% tilbake i denne tidssonen. Enn så lenge er jeg zombie på dagtid, og så kommer energien krypende på kvelden :)

Vi sees i morgen!

Ingen kommentarer: